Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij mogen u een modern, prachtig en luxe afgewerkt 3-kamerappartement aanbieden met inpandige berging en een eigen parkeerplaats.

Het appartementencomplex “Hazehorst” is gebouwd in 2018 en derhalve nagenoeg nieuw en voorzien van alle gemakken waarbij ook aan verduurzaming is gedacht. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, met een balkon op het zuidwesten en een heerlijk vrij uitzicht! Zowel de beglazing als het balkon zijn voorzien van zonwering door middel van elektrisch bedienbare screens, waardoor het ook op zonnige zomerdagen zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven is.

Dit prachtige appartement is gelegen op loopafstand van het centrum van Nijkerk, het station, openbaar vervoer, het gezondheidscentrum en uitvalswegen. Ook het mooie buitengebied is met enkele fietsminuten goed te bereiken. De combinatie van de ligging én het luxe afwerkingsniveau maken dit appartement uniek. Tevens is onderscheidend voor dit kleinschalige appartementencomplex dat de appartementen direct vanuit de lift te bereiken zijn, dus van binnenuit zijn zowel het appartement als de berging toegankelijk. Daarnaast is er op de begane grond een afzonderlijke (gezamenlijke) fietsenberging aanwezig.

Bouwjaar 2018. Woonoppervlak 85 m². Energielabel A.

INDELING

Vanuit de lift bereikt u de centrale hal van de 2e verdieping. De hal van het appartement is voorzien van een videofooninstallatie. Vanuit de hal zijn de berging met opstelling van cv-ketel (Intergas, 2018), wasmachine- en droger aansluiting en de pomp voor de vloerverwarming, het toilet, de badkamer, de 2 slaapkamers en de woonkamer bereikbaar. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige lichte gietvloer (met vloerverwarming) wat een mooi ruimtelijk effect geeft!

De lichte woonkamer is vergroot met circa 3 m² doordat de kast in de slaapkamer geplaatst is. De open keuken is voorzien van veel raampartijen wat zorgt voor veel natuurlijk licht en uitzicht. De luxe (greeploze) keuken (Tulp) in hoekopstelling met Fenix aanrechtblad is voorzien van kwaliteit inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een 4-pits inductiekookplaat van Bora met kookveldafzuiging, vaatwasser, Quooker en combi-oven/magnetron. De badkamer is uitgevoerd in een tijdloze kleurstelling en voorzien van wastafel met groot meubel van Duravit, spiegel met verlichting en verwarming, inloopdouche, wandcloset, designradiator en vloerverwarming. Tevens is in de gang een separaat toilet aanwezig.

De beide slaapkamers zijn uitgerust met een vaste kast en inzethorren.

Het balkon (met stopcontact) is gelegen op het zonnige zuidwesten en is zowel vanuit de woonkamer met hordeur, als vanuit de grote slaapkamer bereikbaar. Tevens blijven indien gewenst de vitrage en gordijnen achter.

Kortom een licht en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt appartement op een mooie locatie; wees welkom voor een bezichtiging!

Bijzondere kenmerken: - Modern appartement met een unieke ligging - Luxe keuken en badkamer - Balkon gelegen op het zuidwesten met vrij uitzicht - Inpandige berging - Eigen parkeerplaats - Gezamenlijke fietsenberging - Geheel voorzien van vloerverwarming - Volledig geïsoleerd, energielabel A. - Actieve Vereniging van Eigenaars - Servicekosten € 145,86 per maand - Gelegen op loopafstand van het centrum en station - Nabij uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 288

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 288

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..