Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze bijna nieuwe woning, opgeleverd in 2020, heeft het allemaal. Moderne gemakken, energiezuinigheid, een prettige leefomgeving en een centrale ligging!

Deze instapklare tussenwoning is van onder tot boven uitstekend afgewerkt. U vindt in deze woning een lichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een eigentijdse badkamer en een royale zolderverdieping waar met gemak nog een slaapkamer gecreëerd kan worden. In de gezellig ingerichte achtertuin kunt u volop genieten van rust en veel privacy door het ontbreken van achterburen.

Ook aan duurzaamheid is extra aandacht besteed. De woning is gasloos gebouwd en voorzien van een luchtwarmtepomp van ATAG en 12 zonnepanelen. De gehele begane grond en eerste verdieping beschikt over vloerverwarming. De luchtwarmtepomp zorgt in de warme maanden ook voor koeling van de vloeren.

Woonwijk ‘Buntwal’ is een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk met diverse groen- en speelvoorzieningen, direct grenzend aan de weilanden. In het dorp Nijkerkerveen vindt u een supermarkt, bibliotheek annex dorpshuis, basisschool, huisartsenpraktijk en sportgelegenheden. Vanaf de Beemdgras bent u binnen 15 fietsminuten bij het station en winkelcentrum van zowel Amersfoort Vathorst als Nijkerk. Net als de uitvalswegen naar Nijkerk, zijn de A28 en A1 zeer goed bereikbaar. Daarmee liggen plaatsen als Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Zwolle ‘binnen handbereik’.

Bouwjaar 2020. Woonoppervlak 114 m². Perceeloppervlak 151 m². Energielabel A+++.

INDELING

Begane grond: via de verzorgde entree komt u binnen in de hal waar u de meterkast en de moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje aantreft. Tevens is hier de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal bereikt u de heerlijk lichte en tuingerichte woonkamer. De grote raampartijen en de openslaande deur zorgen voor een fijne lichtinval en een prachtig zicht op de tuin. In de woonkamer is nog een handige trapkast aanwezig.

De woonkamer vloeit moeiteloos over in de luxe open keuken. De keuken heeft een strakke uitstraling en een praktische indeling, hierdoor kunt u tijdens het koken contact houden met uw gezelschap in zowel de woonkamer als aan de eettafel. De keuken is zeer compleet uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: oven, magnetron, vaatwasmachine, koelkast en een inductie kookplaat met afzuigsysteem De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, wat een ongekend comfort biedt. De vloer is afgewerkt met PVC.

De diepe achtertuin van maar liefst 14,26 meter heeft een gezellige inrichting en is gelegen op het noordwesten. Hier kunt u genieten van een zomerse barbecue of simpelweg van rust en privacy. De tuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders met beplanting, een gazon en een pergola, voorzien van zonnedoek. De houten berging biedt voldoende ruimte voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en andere spullen.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben mooie afmeting en ook weer een uitstekende afwerking. Alle kamers op de eerste verdieping beschikken over rolluiken. De gehele vloer is afgewerkt met PVC en vloerverwarming. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, wandcloset en een dubbele wastafel met meubel. Tevens is er een raam aanwezig wat zorgt voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping: zeer ruime open zolderruimte met een dakraam en diverse bergruimte. U heeft hier de mogelijkheid voor het realiseren van een extra kamer of een heerlijke lichte werkplek. Ook is hier nog een extra berging/wasruimte met de wasmachine-aansluiting en een dakraam.

Bijzondere kenmerken - Instapklare tussenwoning - Gasloze woning - Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping - Drie slaapkamers, vier mogelijk - Ruime zolderverdieping, biedt tal aan mogelijkheden - Diepe en gezellig ingerichte achtertuin met veel privacy - Voorzien van luchtwarmtepomp, WTW en 12 zonnepanelen - Kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen nabij

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 151
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 151
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij