Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Welkom in het levendige Europakwartier van Almere Poort! Dit charmante en instapklare hoekappartement op de eerste verdieping biedt elk comfort dat je je maar kunt wensen. Geniet van een modern ontwerp, een zonnig balkon op het zuidwesten en een vrij uitzicht. Ideaal voor tweepersoonshuishoudens, een gezin, senioren en iedereen die levensloopbestendig wil wonen. Dit is jouw kans om te wonen in een groene omgeving, waar winkels, restaurants en openbaar vervoer (trein en bus) op loopafstand zijn, en het strand en boulevard om de hoek. Dit is het ideale thuis dat op je wacht!

HOOFDLIJNEN VAN DE WONING
- Instapklaar wonen op de eerste verdieping in een hoekappartement met vrij uitzicht en zonnige ligging.
- Indeling: ruime, lichte woonkamer met fraai uitzicht en toegang tot een ruim hoekbalkon.
- Moderne keuken met inbouwapparatuur: 4-pits inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koel-/vrieskast.
- Vanuit de gang: twee slaapkamers, beide met toegang tot het balkon.
- Badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel; apart toilet en een waskast.
- Mogelijkheid om een derde kamer/slaapkamer te creëren.
- Ruim balkon met vrij uitzicht en een zonnige ligging op het zuidwesten.
- Op de begane grond: privéberging en eigen parkeerplaats.
- Het appartement is bereikbaar met de lift en ook via de twee trappenhuizen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
WELKOM IN HET EUROPAKWARTIER
Stel je eens voor: Je stapt binnen in een oase van rust en modern comfort, midden in het bruisende Europakwartier van Almere Poort. Dit hoekappartement op de eerste verdieping straalt een elegante mix van stijl en functionaliteit uit, perfect afgestemd op de wensen van tweepersoonshuishoudens, een gezin, senioren en voor iedereen die levensloopbestendig wil wonen. De groene omgeving, gecombineerd met de nabijheid van het strand en de boulevard en waar winkels, restaurants en openbaar vervoer (trein en bus) op loopafstand zijn, creëert een perfecte balans tussen stedelijk leven en natuur.

Zodra je de voordeur opent, word je begroet door een ruimtelijke en lichte gang die je direct een gevoel van thuiskomen geeft. Aan het einde van de gang kom je de woonkamer in met aan je linkerhand de moderne keuken, uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser en een koel-/vrieskast. De keuken heeft een ruime spoelbak. Deze keuken nodigt je uit om culinaire hoogstandjes te creëren.

De woonkamer is een echt pronkstuk van dit appartement. Het ruime en lichte karakter van de kamer, gecombineerd met het fraaie uitzicht, maakt het de perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. En dan is er nog het royale hoekbalkon, dat direct toegankelijk is vanuit de woonkamer. De slaapkamers hebben ieder een ‘Frans’ balkon. Hier kun je genieten van zonnige middagen en avonden, met een glas wijn in de hand, terwijl je uitkijkt over de groene omgeving. Dit balkon, gelegen op het zuidwesten, verzekert je van een overvloed aan zonlicht. De zonneschermen (elektrisch bedienbaar), rondom het appartement zorgen ervoor dat je altijd de perfecte temperatuur kunt behouden, hoe warm het buiten ook wordt. Het appartement heeft een houten vloer en is met zeep ingewassen.

RUIMTE EN FLEXIBILITEIT
Het appartement biedt twee ruime slaapkamers, beide met directe toegang tot het balkon. Deze kamers bieden de flexibiliteit om ze naar jouw behoeften in te richten; of het nu gaat om een serene slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbykamer. De mogelijkheid om een derde kamer te creëren, maakt dit appartement extra aantrekkelijk voor wie op zoek is naar meer ruimte of een extra slaapkamer.

Het appartement beschikt over een intercom met videofoon.

De badkamer is een oase van rust en ruimte. Na een lange dag kom je thuis en geniet je van een ontspannend ligbad of een verkwikkende douche. Het wastafelmeubel biedt voldoende opbergruimte voor al je verzorgingsproducten. Daarnaast is er een apart toilet en een handige waskast, die zorgen voor extra gemak en functionaliteit.

COMFORT EN GEMAK
Dit appartement is niet alleen prachtig om te zien, maar ook uiterst efficiënt en comfortabel om in te wonen. Met een energielabel A+ ben je verzekerd van een lage energierekening en een duurzame leefomgeving. Het gehele appartement is voorzien van zonneschermen, zodat je altijd de perfecte balans tussen licht en schaduw kunt creëren.

Op de begane grond beschik je over een privéberging en een eigen parkeerplaats, waardoor je altijd een veilige en gemakkelijke plek hebt voor je auto en opslagruimte voor fietsen of andere spullen.

HOOGLIJNEN VAN DE WONING 
Dit instapklare hoekappartement op de eerste verdieping is dé plek voor wie op zoek is naar modern comfort in een levendige buurt. De ruime en lichte woonkamer biedt een fraai uitzicht en toegang tot een royaal hoekbalkon met zonnige ligging op het zuidwesten. De moderne keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser en een koel-/vrieskast. Vanuit de gang heb je toegang tot twee slaapkamers, beide met toegang tot het balkon, een badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel, een apart toilet en een waskast. Bovendien is er de mogelijkheid om een derde kamer te creëren. Op de begane grond vind je een privéberging en een eigen parkeerplaats. Het appartement is volledig rondom voorzien van zonneschermen en heeft een energielabel A+.

EEN ZINTUIGENPRIKKELENDE BEZICHTIGING
Zodra je binnenstapt in dit prachtige hoekappartement, word je begroet door de frisse geur van nieuwheid en moderniteit. De lichte vloeren en muren weerkaatsen het natuurlijke licht dat overvloedig door de grote ramen naar binnen stroomt, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De keuken, met zijn strakke en moderne afwerking, nodigt je uit om te koken en te experimenteren met nieuwe recepten, terwijl de geur van vers bereide maaltijden zich door het appartement verspreidt.

De zachte bries die door het balkon naar binnen waait, brengt de natuurlijke aroma's van de omliggende groene ruimtes met zich mee. Je voelt de warmte van de zon op je huid terwijl je op het balkon geniet van een verfrissend drankje, omgeven door het rustgevende geluid van fluitende vogels en het ritselen van bladeren.

De badkamer biedt een oase van ontspanning waar je de spanning van de dag kunt laten wegvloeien in een warm bad, terwijl de zachte geur van lavendel je zintuigen kalmeert. De comfortabele en goed uitgeruste slaapkamers zorgen voor een vredige nachtrust, met het geluid van een zachte regenbui op de achtergrond, dankzij de efficiënte isolatie van het appartement.

Mis deze unieke kans niet! Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar zelf de perfecte combinatie van modern comfort en natuurlijke schoonheid. Bezoek onze website voor meer informatie en om direct een bezichtiging in te plannen. Jouw ideale thuis wacht op jou!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 325

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 325

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere