Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NET OPGELEVERD | 109 VIERKANTE METER | 3 SLAAPKAMERS | 45m² BALKON | VRAAGPRIJS PARKEERPLAATS € 35.000,-- | ENERGIELABEL A ++

Stap binnen in de verbeelding van luxe en comfort - welkom bij Imagine. Dit moderne nieuwbouwappartement, gelegen in een bruisend complex, omarmt een levensstijl waarin comfort en duurzaamheid samenkomen. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming- en koeling, de woning is voorzien van een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag).

Het appartement is in 2024 opgeleverd en wacht op de eerste bewoner. Het 4-kamer appartement is voorzien van een complete keuken en sanitair. Bij binnenkomst valt uw oog direct op het adembenemende uitzicht op de vele stijliconen die de Rotterdamse skyline rijk is, van de Erasmusbrug tot de Van Brienenoordbrug.

IMAGINE
Aan de skyline van Rotterdam is een nieuw woonicoon toegevoegd. Op steenworp afstand van het nieuwe Feyenoord City en met een waanzinnig uitzicht op de Maas. Imagine wordt voorzien van een binnentuin en een klimaatbestendige, groene huiskamer met volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. In de plint is ruimte voor diverse commerciële functies. De fraai aangelegde binnentuin is toegankelijk voor alle bewoners.

OMGEVING
Imagine is gelegen op de kop van de Laan op Zuid. Door de ligging nabij de maas kent de buurt een Rotterdams havenkarakter. Rond de Vuurplaat vindt u diverse grote supermarkten. Het Nieuwe Luxor is nog geen 5 minuten fietsen, op de daarnaast gelegen Wilhelminapier is volop keus voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Zin in een potje voetbal of een concert? De Kuip is lopend te bereiken.

OPENBAAR VERVOER
Alle voorzieningen zoals het openbaar vervoer (trein, metro, tram, watertaxi en bus) zijn op zeer korte loopafstand te bereiken. Zo kun je bij metro- en tramhalte Wilhelminaplein opstappen op diverse lijnen. Je kunt zelfs met de Randstadrail vanaf hier helemaal naar Den Haag en treinstation Zuid ligt op nog geen minuut fietsafstand. Eens op een andere manier jezelf laten vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam! De woninglocatie voorziet in goede uitvalswegen met een snelle bereikbaarheid naar de A16 en A15.

INDELING
Begane grond:
Via de luxe entree kunt u met de liften naar de 13e verdieping. De entree van de fietsenstalling bevindt zich nabij de hoofdentree's van de woontorens op de begane grondvloer.

1e verdieping:
De algemene fietsenstallingen gelegen op de eerste verdieping en te bereiken met een fietslift.

3e verdieping:
Op de derde verdieping is de externe berging.

13e verdieping:
Via de galerij bereikt u de voordeur van het appartement. Gang met meterkast en separaat toilet. Aan het eind van de gang treft u de woonkamer. Wat een licht en wat een ruimte! De grote raampartijen bieden een unieke lichtinval en een adembenemend uitzicht op de omgeving. Vanuit elke hoek van de woonkamer heeft u toegang tot het balkon, welke maar liefst 45m² betreft. De splinternieuwe keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vriezer, oven, magnetron, heetwater kraan en vaatwasser.

Het appartement telt 3 slaapkamers. Vanuit alle slaapkamers is het ruime balkon bereikbaar. De slaapkamers hebben afmetingen van ca. 15m², 12m² en 10m² met een loggia. De badkamer is luxe betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, handdoekenradiator en een ruime inloopdouche. De berging aan het einde aan de gang is ideaal voor het opbergen van spullen en er is installatie voor het aansluiten van de wasmachine.

Buitenruimte:
Het appartement beschikt over een ruim balkon van ca. 45m², waar diverse terras te creëren zijn. Met het adembenemende uitzicht over Rotterdam is het hier heerlijk vertoeven. Daarnaast beschikt het complex over een fraai aangelegde binnentuin.

Parkeerplaats:
Separaat wordt een parkeerplaats te koop aangeboden op de eerste verdieping van het complex. Vraagprijs € 35.000,-- kosten koper.

BIJZONDERHEDEN:

- bouwjaar 2024;
- woonoppervlakte ca.109 m² + 45 m² balkon;
- eigen parkeerplaats op de eerste verdieping #115;
- externe berging van ca. 6 m²;
- gelegen op de 13e verdieping met vrij uitzicht op de skyline van Rotterdam;
- energielabel A ++ (geldig t/m 07-02-2034);
- volledig gasloos;
- volledig voorzien van vloerverwarming- en koeling (WKO-installatie);
- fraaie binnentuin vrij toegankelijk voor bewoners;
- actieve vve met een maandelijkse bijdrage van ca. € 199,35,- voor de woning;
- oplevering in overleg.

KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend.

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 358
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 29
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 358
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Oppervlakte woonkamer 29
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars