Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een ruime, karaktervolle woning in een van de levendigste wijken van Rotterdam? Ontdek de prachtige dubbele bovenwoning aan de Rodenrijselaan 21a, gelegen in het populaire Liskwartier. Met een woonoppervlakte van maar liefst 113 m², hoge plafonds, drie balkons waarvan 2 op het zuidwesten en talloze mogelijkheden om de indeling naar jouw wensen aan te passen, biedt deze woning alle ingrediënten voor comfortabel en stijlvol wonen.

Op de eerste verdieping betreed je de woonkamer met hoog plafond wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer toegang tot het zonnige balkon. De keuken is praktisch ingericht en heeft voldoende kastruimte. Op dezelfde verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar ingedeeld met inloopdouche, wasmeubel, toilet en wasmachine aansluiting.


De bovenverdieping biedt veel flexibiliteit. Momenteel is deze ingericht als tweede woonverdieping, met een woonkamer voorzien van een handig keukenblok met combi oven/magnetron, koel/vrieskast, vaatwasser en inductie kookplaat. Verder bevindt zich op deze verdieping een slaapkamer met toegang tot een tweede balkon en een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Op de overloop een vaste kast met de wasmachine aansluiting en Cv-installatie (2015).

Verbouwingsmogelijkheden:
Dankzij de royale oppervlakte van beide verdiepingen en de huidige indeling, biedt de woning volop mogelijkheden voor herinrichting. Zo zou de benedenverdieping eenvoudig kunnen worden ingericht als een ruime woonkamer met een open keuken, en de bovenverdieping transformeren tot slaapverdieping met meerdere slaapkamers en een luxe badkamer. Deze flexibiliteit maakt het appartement geschikt voor verschillende gezinssamenstellingen en woonwensen.

Ligging:
Gelegen in het geliefde Liskwartier, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust en stedelijke levendigheid. De woning ligt op loopafstand van diverse winkels, gezellige restaurants en alle nodige voorzieningen. Bovendien ligt het bruisende stadscentrum van Rotterdam op slechts enkele minuten afstand, evenals het Centraal Station, bushaltes en trams. Het nabijgelegen Vroesenpark en de Bergse Plassen bieden prachtige plekken om te wandelen, sporten of simpelweg te genieten van de natuur.

Authentieke Details:
Dit pand uit 1910 ademt karakter en geschiedenis. De hoge plafonds, glas in lood ramen en authentieke details geven de woning een unieke charme.


• Ideale ligging in het Liskwartier: een levendige wijk met alle voorzieningen om de hoek en uitstekende verbindingen met het centrum van Rotterdam.
• Ruimte en flexibiliteit: een dubbele bovenwoning met een woonoppervlakte van 113m², drie balkons en de mogelijkheid tot herindeling.
• Houten kozijn volledig voorzien van dubbel glas (behalve de glas-in-lood ramen)
• Bouwjaar: 1910
• VvE-kosten: € 125 per maand
• Funderingsherstel uitgevoerd: Partieel funderingsherstel aan de mandelige muur met nummer 23 uitgevoerd in 2023.

Benieuwd naar deze unieke dubbele bovenwoning en de vele mogelijkheden die het biedt? Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf het comfort, de ruimte en de charme van dit prachtige pand aan de Rodenrijselaan 21a.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 410
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 410
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Makelaar Lagendijk