Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet!

Wat een superleuke woning! Het gehele appartement is een paar jaar geleden bijna helemaal nieuw ingericht. De woning is gelegen in de VOP-wijk, een gezellige wijk vlakbij het centrum van Vlaardingen. Diverse winkels, supermarkt en restaurants bevinden zich in de buurt. Openbaar vervoer is tevens op nog geen 5 minuten loopafstand gelegen. Binnen no time ben je met de metro in hartje Rotterdam of op het strand bij Hoek van Holland. Kortom, een ideale woning op een super toffe locatie!

Indeling: Begane grond: Afgesloten entree met bellentableau, postvakken en trap naar beneden naar het appartement.

Appartement: Gezellige woonkamer met uitzicht op het groen van de gezamenlijke binnentuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, een vaatwasser, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een oven. Tevens is hier de wasmachineaansluiting. Ruime slaapkamer met direct daaraan grenzend de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Separaat toilet voorzien van een fonteintje.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en plan een bezichtiging.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 1950; - Gelegen op eigen grond; - Verwarming via infrarood verwarmingspanelen en warm water via een badgeiser; - I.v.m. het bouwjaar komt in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule te staan; - Huidige eigenaar betaald € 36,70 per maand Vereniging van Eigenaren bijdrage; - Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 148

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 148

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Rotterdam