Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING BEZICHTIGEN? DAT KAN! STUUR ONS KANTOOR EEN BERICHT.

VOORSPRONG OP ANDERE KIJKERS? BEKIJK VOORAF HET WONINGDOSSIER MET ALLE RELEVANTE INFORMATIE! MELD JE AAN OP ONZE WEBSITE OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DEZE WONINGSTUKKEN.

Deze gezellige 3-kamer tussenwoning aan de Nieuwstraat 10 in Vlaardingen biedt het beste van beide werelden: comfort en een ideale ligging. Met een energielabel C geniet je van een energiezuinig huis, compleet met een tuin en een royaal dakterras, waar je heerlijk kunt ontspannen. De woning bevindt zich op een steenworp afstand van de historische haven en het overdekte Winkelcentrum Liesveld, waar je kunt genieten van de mix tussen moderne voorzieningen en de charme van een sfeervolle buurt.

De omgeving van deze woning is werkelijk een ideale plek om te wonen. Je bevindt je in een rustige wijk, op slechts enkele minuten van het Oranjepark en de Vlaardingse Vaart, perfect voor een wandeling of een sportieve activiteit. Deze groene ruimtes maken de buurt bijzonder aantrekkelijk voor zowel gezinnen als natuurliefhebbers die van een rustige omgeving houden.

Met een centrale ligging heb je alles binnen handbereik. Het overdekte Winkelcentrum Liesveld ligt op slechts 10 minuten lopen, met een divers aanbod aan winkels, supermarkten en zelfs een bioscoop voor een ontspannen avondje uit. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld: het metrostation Vlaardingen Centrum ligt op slechts 10 minuten lopen en biedt snelle verbindingen naar bijv. Hoek van holland strand of diverse steden zoals Rotterdam en Den Haag. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die door de wijk rijden. Voor wie van sport en cultuur houdt, biedt Vlaardingen volop mogelijkheden met verschillende sportclubs, gezellige restaurants en cafés, theaters, en kunstgalerijen. Of je nu een actieve dag wilt beleven of lekker wilt ontspannen, de omgeving van Nieuwstraat 10 heeft voor ieder wat wils.

Hal:
Bij binnenkomst in de woning betreed je een ruime hal die direct een gevoel van ruimte en rust uitstraalt. Vanuit de hal heb je toegang tot de lichte woonkamer, het centrale hart van de woning, waar comfort en gezelligheid samenkomen.

Woonkamer:
De lichte en ruime woonkamer, voorzien van een moderne laminaatvloer, vormt de perfecte plek om te ontspannen. Grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, wat de kamer een uitnodigende sfeer geeft. De trap naar de bovenverdieping is subtiel geïntegreerd in de woonkamer, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Daarnaast bevindt zich in de woonkamer een deur naar een apart toilet, wat zorgt voor extra comfort voor bewoners en bezoekers.

Keuken:
Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de half open keuken, die zowel praktisch als gezellig is ingericht. Met moderne voorzieningen zoals een vaatwasser, gasfornuis en oven, is deze keuken ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Terwijl je kookt, blijf je in contact met je gezin of gasten in de woonkamer, wat bijdraagt aan een sociale en huiselijke sfeer.

Buitenruimte met stenen berging:
De woning beschikt over een knusse buitenruimte, perfect voor ontspanning in de open lucht. De onderhoudsvriendelijke tuin is ideaal om van het buitenleven te genieten zonder al te veel werk. Over de gehele breedte van de tuin bevindt zich een ruime stenen berging, die niet alleen voldoende opslagruimte biedt voor fietsen en gereedschap, maar ook bijdraagt aan de functionaliteit van de buitenruimte.

Slaapkamers:
De eerste verdieping van deze woning biedt twee ruime slaapkamers, beide met een moderne laminaatvloer en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De master bedroom is extra bijzonder dankzij een scheidingsmuur die een inloopkast creëert, ideaal voor het opbergen van kleding en accessoires. Deze kamer biedt een serene plek om tot rust te komen, terwijl de tweede slaapkamer perfect kan dienen als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor. De praktische indeling van beide kamers biedt flexibiliteit in het gebruik.

Badkamer:
De volledig betegelde badkamer op deze verdieping is uitgerust met moderne faciliteiten. Je vindt hier een ruim ligbad, ideaal om in te ontspannen na een lange dag, en een aparte douchecabine voor de snelle ochtenden. De badkamer biedt bovendien directe toegang tot het aangrenzende dakterras, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van wat frisse lucht in een privé omgeving.

Toilet:
Er is een ruimte gereserveerd voor een tweede toilet, waar de eerste voorbereidingen al zijn getroffen. De werkzaamheden in deze ruimte dienen echter nog te worden afgewerkt, wat de mogelijkheid biedt om het geheel naar eigen wens te voltooien.

Dakterras:
Het royale dakterras biedt een heerlijke buitenruimte waar je kunt genieten van de zon of rustig een boek kunt lezen. Dit terras is direct toegankelijk vanuit de badkamer, waardoor het een ideale plek is voor een ontspannen moment in de buitenlucht. Het dakterras voegt een waardevolle extra dimensie toe aan de woning, waardoor het buitenleven nog aantrekkelijker wordt.

De eerste verdieping combineert comfortabele slaapkamers met diverse voorzieningen, waaronder een inloopkast en een privé dakterras, wat deze woning bijzonder aantrekkelijk maakt voor iedereen die op zoek is naar zowel binnen- als buitenruimte.

- Energielabel: C
- Woonoppervlak: 102,7 m²
- Dakterras: 5 m²
- Schilderwerk: uitgevoerd in 2024
- Erfpacht: Eigendom belast met erfpacht
- Erfpacht Canon: € 5,11 per jaar

Disclaimer:
De aangeboden informatie, waaronder prijzen, maten en voorwaarden, is met de grootste zorg samengesteld en is indicatief en vrijblijvend. Hoewel de gegevens met de grootst mogelijke zorg zijn verzameld, kunnen fouten niet worden uitgesloten. Wij raden aan om tijdens de bezichtiging en bij de betrokken instanties de exacte details te verifiëren. De verkoper of diens vertegenwoordiger aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie. Video renders en interieurfoto’s binnen de woning zijn louter indicatief en bedoeld als simulatie om een indruk te geven van een mogelijke gemeubileerde ruimte. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 102.7
Inhoud woonhuis 380.38
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 8.99
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 75
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2.39
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 3.76
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 102.7
Inhoud woonhuis 380.38
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 8.99
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 75
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2.39
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 3.76
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar