Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze instapklare woning gelegen in de levendige Westwijk van Vlaardingen. Een woning die niets te wensen over laat. Op de begane grond vindt u een lichte woonkamer met een moderne open keuken met alle wenselijk inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren is er toegang tot de zonnige achtertuin welke is uitgerust met een elektrisch zonnescherm. Ideaal voor ontspannen momenten buiten. Op de eerste verdiepingen bevinden zich drie slaapkamers en een stijlvolle badkamer. Dit alles is strak afgewerkt met een frisse schilderbeurt in 2022 en een lichte PVC vloer in visgraatmotief. De woning is voorzien van luxe details zoals automatische trapverlichting, hardhouten kozijnen met HR++ glas, insectenhorren op bijna alle ramen en elektrisch bedienbare rolluiken op de verdieping aan de achterzijde van de woning. Op het dak liggen zes zonnepanelen voor een duurzame toekomst en dit is nog maar een glimp van wat deze woning te bieden heeft. Een bezichtiging is deze woning dus zeker meer dan waard om alle details en de charme van deze prachtige woning zelf te beleven. Maak dus snel een afspraak en laat u verrassen!

INDELING

BEGANE GROND:
Via de strakke, betegelde voortuin bereikt u de voordeur van deze woning. Bij binnenkomst in deze moderne woning valt direct de strakke hal op, afgewerkt met een mooie PVC vloer in visgraatmotief, die doorloopt in de gehele woning, behalve in het toilet en de badkamer. De hal biedt toegang tot de meterkast, een op maat gemaakte garderobekast (over te nemen) en een gedeeltelijk betegeld toilet met luxe voorzieningen zoals mechanische ventilatie, een fonteintje en een zwevend toilet met een bidet- en blauw tablet functie (2022). De trap naar de verdieping is eveneens voorzien van dezelfde PVC vloer maar in een recht motief uitgevoerd en heeft automatische traptrede verlichting doormiddel van een sensor. De deur naar de woonkamer is vervangen door een stijlvolle zwarte houten deur met een industriële staallook, het kozijn is mee gespoten in dezelfde kleur wat zorgt voor een fraai geheel. De ruime en lichte woonkamer is perfect voor ontspanning en samenzijn, met openslaande deuren die toegang geven tot de tuin, voorzien van een handige hordeur. De ruime trapkast biedt voldoende opbergmogelijkheden en hierin is ook de pomp voor de vloerverwarming ondergebracht. De strakke, wit uitgevoerde, open keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een efficiënte indeling. Zo is er een recht keukenblok, met een bewerkt kunststof aanrechtblad dat doorloopt naar de achterwand aan de ene zijde en een kastenwand aan de andere zijde. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits inductiekookplaat (2022), een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een koelkast en een vriezer. Voor extra gebruiksgemak zijn er twee afzuigpunten in de keuken aanwezig. De gehele begane grond, met uitzondering van het toilet, is voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename temperatuur en waardoor er geen radiatoren aanwezig zijn.

1E VERDIEPING:
De lichte overloop leidt naar drie slaapkamers, de badkamer en de aparte wasruimte. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde is zeer ruim, strak afgewerkt en heeft twee ramen voorzien van insectenhorren voor ongestoorde nachten. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn eveneens strak afgewerkt en deze ramen zijn naast insectenhorren ook voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken die het comfort en de privacy waarborgen. De volledig betegelde badkamer is in 2022 aangepast met een nieuw zwevend toilet met een bidet- en blauw tablet functie, er is boven het wastafelmeubel een nieuwe spiegel opgehangen met verlichting en er is een designradiator opgehangen die niet alleen warmte, maar ook stijl toevoegt. De douchecabine met zowel een handdouche als een regendouche heeft een nieuwe vloer. In de aparte wasruimte is er naast de aansluiting voor de wasmachine en de droger ook verlichting, de omvormer voor de zonnepanelen, de CV-ketel (2015) en de afzuigunit voor de mechanische ventilatie geplaatst.

EXTERIEUR:
De voortuin is direct toegankelijk vanaf het voetpad en is volledig bestraat. De onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het westen, wat zorgt voor een fijn namiddag- en avondzonnetje. De geïmpregneerde schuttingen aan weerszijde waarborgen privacy en de metalen schutting met achteruitgang aan de achterzijde zorgt ervoor dat de tuin gemakkelijk bereikbaar is. Een waterkraantje is handig bevestigd aan de gevel, perfect voor het verzorgen van planten. Het elektrisch bedienbare zonnescherm biedt heerlijke schaduw op warme dagen, zodat het optimaal genieten is van deze buitenruimte. Ook is er een geïmpregneerde, houten berging met verlichting en elektra. Aan de buitenzijde van de berging hangen mooie spots die gemakkelijk met een app bedienbaar zijn.

LIGGING:
De woning is gelegen in de levendige Westwijk. Tegenover de woning en op loopafstand zijn alle voorzieningen zoals scholen, winkels en parken, maar ook diverse sportfaciliteiten, speeltuinen en openbare voorzieningen te vinden. De verbinding met het openbaar vervoer en de nabijheid van de snelwegen maken het gemakkelijk om zowel binnen Vlaardingen als naar andere steden te reizen. Vanuit de woning wandelt u direct het groene hart van de Zuidbuurt binnen. Met een korte wandeling is de Krabbenplas gemakkelijk bereikbaar. Een perfecte balans tussen ontspanning in de natuur en de dynamiek van de Westwijk.

GOED OM TE WETEN:
- De gehele woning is voorzien van een PVC vloer in visgraat motief (m.u.v. het toilet en de badkamer)
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming (m.u.v. het toilet)
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas
- 6 zonnepalen (2015)
- Ring voordeurbel
- Op de bovenverdieping zijn alle radiatoren vervangen (2022)
- Verwarming en warm water middels een CV-ketel (2015)
- Mechanische ventilatie (2015)
- Gehele woning is opnieuw gestuukt en geverfd (2022)
- Alle ramen zijn voorzien van zwarte, op maat gemaakte PVC-jaloezieën
- Trap met automatische verlichting (sensor)
- Grotendeels voorzien van insectenhorren
- Achterzijde verdieping voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
- Bouwjaar 2015
- Energielabel A
- Eigen grond
- Aanvaarding in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 339
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 96
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 620 Breedte: 500 Oppervlakte: 31
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 339
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Aan park Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Rolluiken Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 96
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Hout
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 3
Verwarming opmerking Cv Ketel, vloerverwarming Gedeeltelijk
Tuin lengte achtertuin Lengte: 620 Breedte: 500 Oppervlakte: 31
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars