Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters of appartement zoekers opgelet!
We hebben namelijk nieuw in de verkoop dit prachtige, instapklare en moderne tweekamerappartement. Het appartement is in 2019 volledig opgeknapt waardoor deze een luxe uitstraling heeft gekregen. Zo zijn de muren gestuukt, is er een nieuwe keuken geplaatst, is de badkamer vernieuwd en is er een laminaatvloer gelegd. Ook aan opbergruimte geen gebrek met onder andere een vaste inbouwkast én de berging in onderbouw. Het appartement is gelegen in een kleinschalig en rustig appartementencomplex midden in het centrum van Vlaardingen. Op loopafstand van alle benodigde voorzieningen zoals onder andere diverse winkels, horecagelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. Ook de uitvalswegen A20 en A4 bereikt u binnen enkele minuten. De auto kunt u dichtbij en droog parkeren in de afgesloten parkeerplaats. Ideaal toch, nooit meer hoeven zoeken naar een parkeerplek? Kortom een fijn appartement op een toplocatie! Wacht niet te lang en plan een bezichtiging bij ons in.

Indeling:

Begane grond:
De gezamenlijke entreehal is voorzien van een bellentableau, welke toegang geeft tot de hal met de lift, het trappenhuis, de berging in onderbouw, de parkeerplaats en het appartement op nummer 55. De entreehal van de woning beschikt over de meterkast, garderobe, inbouwkast en aparte toiletruimte. Deze aparte toiletruimte is voor een groot deel betegeld en voorzien van een staand toilet, een fonteintje en mechanische ventilatie. Aan het einde van de entreehal is de woonkamer te betreden. De riante woonkamer is een heerlijke ruimte, welke fijn in verbinding staat met de open keuken. De moderne keuken is afgewerkt met hoogglans witte frontjes en beschikt over een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, combi-oven en een koelkast. In deze gehele ruimte ligt een prachtige laminaatvloer. Bovendien zijn er twee kiep-/kantelramen en is er toegang tot het balkon. Weer even terug naar de entreehal, want ook vanuit hier is er toegang tot de royale slaapkamer. In de slaapkamer is voldoende plaats voor zowel een tweepersoonsbed als een grote kast om kleding in op te bergen. De ensuite badkamer is gemakkelijk te betreden vanuit deze slaapkamer, dat is pas ongekende luxe! De strakke badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een inloopdouche met glazen wanden, regen- en handdouche, wastafel met meubel, design radiator, mechanische ventilatie, aansluiting voor de wasmachine en droger en een inbouwkast met de cv-ketel.

Exterieur:
Het balkon is gelegen op het westen. Dit is een ideale ligging met betrekking tot het aantal zonuren. U kunt namelijk de gehele middag en avond in de zon zitten. Op het balkon is de mogelijkheid om een zit- of eethoek te plaatsen zodat dit een heerlijke plek wordt om van de buitenlucht te kunnen genieten.

Ligging:
De ligging van de woning is zeer gunstig met alle voorzieningen in het centrum van Vlaardingen op loopafstand zoals diverse horeca, winkels, sportscholen, casino, theater, bioscoop en bibliotheek. Tevens op loopafstand van het metrostation Vlaardingen Centrum met een directe verbinding naar Rotterdam Centraal en Hoek van Holland. Binnen enkele minuten zijn diverse uitvalswegen (A4, A20) te bereiken. In nabije omgeving zijn diverse scholen en speeltuinen gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1999
- Energielabel B
- Verwarming en warm water middels cv-ketel, eigendom 2015
- Volledig voorzien van dubbel glas in hardhouten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage €211 p/m
- Privé parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
- Eigen grote berging in onderbouw
- Afgekochte erfpacht tot 31-10-2047
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 282
Aantal verdiepingen 1

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 282
Aantal verdiepingen 1

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel B
In overleg Ja
BouwjaarCV 2015
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 9
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars