Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Volledig gerenoveerde en tot-in-de puntjes afgewerkte woning midden in het centrum van Vlaardingen. Doordat de woning in 2024 volledig is gerenoveerd, is deze energiezuinig en voorzien van allerlei gloednieuwe elementen zoals een splinternieuwe keuken en een strakke badkamer. Verdeeld over twee woonlagen vindt u een fijne living met open keuken, een achtertuin, één slaapkamer met en suite badkamer en mogelijkheid tot het creëren van een terras. Beide woonlagen beschikken over dezelfde prachtige vloer. De buitenruimtes zijn gelegen op het westen, de ideale ligging met betrekking tot het aantal zonuren. Maar dan zijn we er nog niet, ook van de ligging in het centrum wordt u namelijk erg blij! Binnen een handomdraai heeft u alles wat u nodig heeft. Zo zijn diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, lifestyle winkels, (sport-)scholen, de bioscoop en verschillende horecagelegenheden op loopafstand. Gelegen aan de Vlaardingse Hoogstraat waardoor u vanuit uw voordeur zo naar de authentieke Grote Kerk wandelt. Kortom: u kunt deze woning direct betrekken!

Indeling:

Begane grond:
Vanaf de historische Hoogstraat is de woning te betreden. Deze gezellige straat alleen al geeft een fijn onthaal tot de woning. En dan stapt u binnen en wordt u direct verrast door de prachtige afwerking. De gehele woning is in 2024 volledig gerenoveerd en voorzien van een nette laminaatvloer en een moderne keuken. In de woonkamer bevindt zich een aparte toiletruimte en een vaste kast met de wasmachineaansluiting. De woonkamer en keuken bevinden zich beide op de begane grond en staan door de open ruimte fijn met elkaar in verbinding. Door de raampartij aan de achterzijde valt er natuurlijk daglicht de L-vormige keuken binnen en is er zicht op de achtertuin. Verder beschikt de keuken over een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine en een koel-vries combinatie.

Eerste verdieping:
De open vaste trap in de woonkamer geeft toegang tot de eerste verdieping. Hier bevindt zich een slaapkamer met daarbij een en suite badkamer. De slaapkamer is goed bemeten en is voorzien van dezelfde vloer als de begane grond. Aan de voorzijde bevindt zich de badkamer. De volledig betegelde badkamer is afgewerkt met spots in het plafond en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet, handdoeken radiator en mechanische ventilatie. Hier is een deur waardoor de ruimte gemakkelijk kan worden voorzien van frisse lucht en er veel natuurlijk licht de ruimte binnen stroomt.

Exterieur:
In de achtertuin is plaats voor een relaxte zit- of een gezellige eethoek. Door de westen ligging kunt u de gehele middag en avond in de zon plaatsnemen. Doordat de tuin te bereiken is vanuit de living zult u vaak gebruik maken van deze fijne plek. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een buitenruimte die eventueel kan worden gemaakt als terras. Deze is te betreden vanuit de badkamer en tevens gelegen op het westen.

Ligging:
De ligging van de woning is zeer gunstig met alle voorzieningen in het centrum van Vlaardingen op loopafstand zoals diverse horeca, winkels, (sport-)scholen, casino, theater, bioscoop en bibliotheek. Tevens op loopafstand van het metrostation Vlaardingen Centrum. Binnen enkele minuten zijn diverse uitvalswegen (A4, A20) te bereiken. De woning is op een mooie locatie gelegen, namelijk aan de karakteristieke Vlaardingse Hoogstraat nabij de Grote kerk en het oude Stadhuis.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1850
- Volledig gerenoveerd, 2024
- Verwarming en warm water middels cv-ketel
- Volledig voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 241
Aantal verdiepingen 2

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 59
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 231 Breedte: 325 Oppervlakte: 8
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 1850
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1850
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 241
Aantal verdiepingen 2

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 59
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 231 Breedte: 325 Oppervlakte: 8
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars