Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS

Ben je op zoek naar een plek waar je moeiteloos door alle fases van het leven kunt bewegen? Ontdek dan deze levensloopbestendige en instapklare semi-bungalow, perfect voor wie op zoek is naar een toekomstgericht (t)huis. Deze lichte woning, gelegen aan het water, biedt een speelse indeling met een patiotuin én dakterras! Gelegen in een rustige straat en met vrij uitzicht. Hier kun je je settelen en simpelweg genieten!

HIGHLIGHTS: 

Semi-bungalow: Deze levensloopbestendige woning biedt alles wat je nodig hebt op de begane grond, zoals een slaapkamer en badkamer. De slaapkamer op de begane grond kan je een eigen functie geven, zoals een werkkamer. 
Lichte woonkamer: Ruimte genoeg voor een grote eettafel en comfortabele bank, waar je heerlijk kunt ontspannen of gasten kunt ontvangen. Tevens is er veel lichtinval door de grote ramen. 
Toegang tot de patiotuin: Vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamer stap je zo de patiotuin in, gelegen aan het water, perfect voor een kopje koffie in de ochtendzon.
Open keuken: Uitgerust met een moderne 4-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en recent vernieuwd aanrechtblad en tegels. 
Slaap lekker: Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met drie praktische hoogslapers, zo is de ruimte optimaal benut. 
Berging met elektra en water: Handige ruimte in de woning voor het plaatsen van een wasmachine, droger en extra koelkast of vriezer. 
Patiotuin én dakterras: Geniet van de buitenlucht in je eigen patiotuin of het ruime dakterras.
Fijne ligging: Er is parkeergelegenheid voor de deur op eigen terrein en genoeg parkeermogelijkheden in de buurt. De woning is rustig gelegen en ligt in de fijne wijk Kattenbroek nabij winkelcentrum Emiclaer. Op slechts 15 minuten fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort. 


Stap deze semi-bungalow binnen en ervaar de speelse indeling. De gezellige en lichte woonkamer nodigt uit tot knusse avonden met familie en vrienden. De open keuken zorgt voor verbinding met je gasten en is volledig uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, een nieuw aanrechtblad en nieuwe tegels. 

Op de begane grond bevindt zich een eerste slaapkamer met uitzicht op de gezellige patiotuin. Vanuit de slaapkamer stap je zo de tuin in. Via de woonkamer heb je ook toegang tot de patiotuin. Op de begane grond vind je ook de badkamer, deze is voorzien van een praktische en ruime inloopdouche en een wastafelmeubel. De slaapkamer op de begane grond is multifunctioneel. 

Wandel naar boven en laat je verrassen door een extra buitenruimte, namelijk het gezellige dakterras! Hier kun je terecht voor gezellige zomeravonden of voor het lezen van een goed boek.
De eerste verdieping biedt nog twee extra slaapkamers, allebei uitgerust met drie handige hoogslapers. Dit slimme ontwerp biedt niet alleen slaapplekken, maar ook volop opbergruimte. Heb je grotere kinderen of werk je veel vanuit huis? Dan zijn deze kamers ideaal als kinder- of werkkamer.

De bergruimte op de begane grond is een praktische toevoeging, met voldoende plek voor een wasruimte en extra opslag. De tuin en het dakterras bieden meerdere mogelijkheden om van de buitenlucht te genieten, of het nu voor een barbecue met vrienden is of een moment van ontspanning met een goed boek.

En dan de locatie: Een rustige straat die je het gevoel geeft weg te zijn van de stadsdrukte, terwijl je toch binnen handbereik bent van alle voorzieningen. Het nabij gelegen winkelcentrum Emiclaer biedt alle gemak voor dagelijkse boodschappen en meer, en voor een dagje cultuur en shoppen ben je in een mum van tijd in het bruisende Amersfoort. Uitvalswegen A1 en A28 liggen ook dichtbij, waardoor je andere steden goed kunt bezoeken. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort