Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WONEN AAN HET WATER

Deze instapklare, energiezuinige woning biedt alles wat je hart begeert. Ervaar elk seizoen anders! 's Zomers is er waterpret en met strenge winters kun je genieten van schaatsen. Met een ruime uitgebouwde woonkamer voorzien van een prachtige PVC visgraatvloer, een moderne keuken met alle gemakken, drie royale slaapkamers, en een zonnige tuin op het zuidoosten.

is dit de perfecte plek voor wie ruimte en comfort zoekt. De ideale locatie maakt het plaatje compleet: nabij station Vathorst, het winkelcentrum en uitvalswegen A1 en A28.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Energiezuinig & instapklaar: Profiteer van lage energiekosten (energielabel A+), 10 zonnepanelen en stadsverwarming.
Moderne woonkamer: Geniet van de recent vernieuwde PVC visgraatvloer en gestuukte muren die de ruimte een warme, uitnodigende sfeer geven.
Kokkerellen: De open keuken is uitgerust met een vernieuwde 4-pits inductiekookplaat, combi-oven, koelkast en vriezer, vaatwasser en afzuigkap. 
Slaapkamers: Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en horren, met elektrische bediening in de hoofdslaapkamer.
Opfrissen: Ontspan in het ligbad of in de douche, en maak gebruik van het toilet en wastafel.
Tuin: De tuin op het zuidoosten biedt zon en ruimte voor een gezellige zithoek. De berging in de tuin biedt volop opslagruimte, ideaal voor fietsen en gereedschap, met elektra voor extra gemak. 
Locatie: De ligging aan het water geeft een gevoel van vrijheid. De woning ligt in de wijk De Laak, direct grenzend aan de polder. De woning is gelegen dichtbij winkelcentrum Vathorst en, Station Vathorst en uitvalswegen. 

WELKOM THUIS

Bij aankomst in deze rustige straat, verrast door de bomen en het uitzicht op het water, voel je direct de charme van deze unieke locatie. De open ligging aan de kade biedt een fijn aanzicht. Geniet in de zomer van zwemmende buren, enthousiaste suppers en voorbijkomende bootjes, terwijl je in een strenge winter geniet van schaatsers. 

Bij binnenkomst tref je een ruime woonkamer. Hier nodigt de luxe PVC visgraatvloer je uit om te genieten van gezellige avonden met familie en vrienden. De gestuukte wanden zorgen voor een moderne uitstraling. 
De woonkamer staat in verbinding met de open keuken. De vernieuwde 4-pits inductiekookplaat, combi-oven koelkast en vriezer, vaatwasser en afzuigkap zorgen voor comfort. Daarnaast is er voldoende ruimte voor al je keukengerei en ingrediënten. 

De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen voorzien van horren. Ook zijn ze voorzien van effectieve rolluiken. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde is extra luxe met een elektrisch bedienbaar rolluik. 

De badkamer is een plek waar je heerlijk kunt wegdromen in het ligbad of de verkwikkende douche. De  handige wastafel en toilet maken deze ruimte compleet.

In de achtertuin, gericht op het zuidoosten, ervaar je de rust en privacy waar je naar verlangt. De tuin is een perfecte plek voor een zomerse barbecue of om simpelweg te genieten van een goed boek. De ruime vrijstaande berging voorziet in de nodige opslagruimte en is voorzien van elektra – ideaal voor de doe-het-zelver of voor het plaatsen van fietsen. 

Naast de aangename woonsfeer binnen, biedt de buitenomgeving van deze woning ook volop mogelijkheden. Om de hoek ligt een speeltuin aan het Hoornplantsoen.
De nabijheid van station Vathorst en het winkelcentrum maakt het dagelijkse leven gemakkelijk en efficiënt. De snelle toegang tot de A1 en A28 verbindt je met de rest van Nederland, terwijl je toch van de serene rust van deze locatie kunt genieten.

Extra: 
- Per jaar betaal je €220,- voor het mandelige binnenterrein (VvE) 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 118

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 118

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort