Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een rustige en kindvriendelijke locatie vindt u deze tussenwoning met 4 slaapkamers, een zonnige achtertuin op het zuiden, en een vrijstaande stenen berging met vliering en een achterom.

Dankzij de bouwtechnische kwaliteiten en de goede buurt is dit een ideale woning voor mensen die hun wooncarrière hier willen starten en niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken! De woning kan een frisse aanpak gebruiken en is daardoor geheel naar eigen smaak aan te passen, in te richten en te moderniseren.

De woning is ideaal gelegen in het gezellige dorp Nijkerkerveen. Op loopafstand vindt u voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt en lokale winkels, wat het dagelijks leven gemakkelijk en aangenaam maakt. Voor sportliefhebbers zijn er verschillende sportfaciliteiten in de buurt, zodat u altijd in beweging kunt blijven. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van omliggende steden zoals Amersfoort en Nijkerk, die beide binnen 15 minuten te bereiken zijn met de auto. Hierdoor geniet u van het rustige dorpsleven, terwijl u toch snel toegang heeft tot grotere steden voor werk of uitgebreide winkelmogelijkheden. De nabijheid van de A28 en A1 zorgt bovendien voor uitstekende verbindingen met de rest van het land.

Bouwjaar 1996. Woonoppervlak 107 m². Perceeloppervlakte 140 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: entree. Toilet met fonteintje. De lichte doorzonwoonkamer biedt veel potentie voor het creëren van een gezellige zithoek en een eetruimte aan de achterzijde van de woning, met uitzicht op de achtertuin. De keuken en aangrenzende bijkeuken bieden volop kansen om deze ruimte te transformeren in een moderne leefkeuken, met directe toegang tot de tuin.

De zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, is een heerlijke plek om te ontspannen en biedt volop ruimte voor tuinieren of het creëren van een buitenruimte naar uw wensen. Ook is er een vrijstaande stenen berging met vliering aanwezig, ideaal voor extra opslag of het opbergen van fietsen en tuingereedschap.

Eerste verdieping: op de eerste verdieping vindt u maar liefst drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers variëren in grootte. De grootste slaapkamer heeft een ruimtelijk plafond van 2,46 meter hoog, wat een gevoel van openheid creëert. De tweede slaapkamer is iets kleiner, maar nog steeds ruim genoeg om naar wens in te richten. Slaapkamer drie is perfect als kinderkamer, werkkamer of zelfs als inloopkast. Via de overloop zijn deze kamers toegankelijk.

De badkamer heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. Hoewel een opknapbeurt wenselijk kan zijn, biedt deze ruimte een uitstekende basis om er een moderne en ontspannende badkamer van te maken. Met wat aandacht kan dit snel een prachtige en functionele ruimte worden!

Tweede verdieping: de zolderverdieping is een verrassende aanvulling op deze woning. Hier vindt u een royale vierde slaapkamer. Daarnaast is er een praktische berging aanwezig, waar u eenvoudig uw seizoensgebonden spullen kunt opbergen. De dakkapel zorgt voor extra lichtinval en vergroot het gevoel van ruimte. Als kers op de taart beschikt deze verdieping over een ruim dakterras, waar u in alle rust kunt genieten van de buitenlucht.

Deze woning biedt, ondanks de behoefte aan wat liefde en aandacht, veel potentieel voor de handige klusser of iemand die graag zijn eigen stempel op een woning wil drukken. Kortom, een ideale kans om van deze woning uw droomhuis te maken!

Bijzondere kenmerken: - Tussenwoning met veel potentie - Lichte doorzonwoonkamer - Praktische bijkeuken aanwezig - 4 slaapkamers op de verdiepingen - Dakterras aanwezig - Zonnige tuin op het zuiden met overkapping en berging - Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt - De notaris wordt aangewezen door verkoper: notariskantoor Van der Weij te Nijkerk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 383

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij