Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

** OPEN HUIS: ZATERDAG 5 OKTOBER TUSSEN 11:00 EN 15:00 UUR! **

Bent u op zoek naar een moderne, ruime woning met een uitstekende ligging en vrij uitzicht aan de voorzijde? Zoek niet verder! Deze prachtige, geschakelde twee-onder-een-kapwoning aan de Zijdevlinder 123 in Nijkerk biedt alles wat u zoekt en meer. Gebouwd in 2013, gelegen op een perceel van 295 m² en een opvallend royale woonoppervlakte van maar liefst 167 m²!

De woning beschikt over een aangebouwde stenen garage en eigen oprit, een sfeervolle erker, een moderne woonkeuken en badkamer, 3 royale slaapkamers op de eerste verdieping, een grote zolderverdieping waar u met gemak nog 2 slaapkamers kunt realiseren en een sfeervol ingerichte tuin met serre. Een fijne plek om te genieten van de tuin, ongeacht het seizoen. Het huis is voorzien van vloerverwarming, dit zorgt voor gelijkmatige en aangename warmte door de gehele woning. Door de volledige isolatie en energielabel A is de woning ook nog eens energiezuinig!

Deze woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk ‘De Terrassen’, met veel openbaar groen, scholen, winkels en sportvoorzieningen in de nabije omgeving. U woont hier aan een rustige straat met voornamelijk alleen bestemmingsverkeer en heeft aan de voorzijde een heerlijk vrij uitzicht over een groene omgeving. Ook de uitvalswegen naar de A28 en A1 zijn eenvoudig en snel te bereiken, wat zorgt voor een uitstekende verbinding met de omliggende steden.

Bouwjaar 2013. Woonoppervlakte 167 m². Perceeloppervlakte 295 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: via de zijentree heeft u toegang tot de woning. In de hal treft u de meterkast, een toiletruimte, een praktische trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer loopt in een U-vorm en is strak afgewerkt. De wanden zijn glad gestuct en de vloer is afgewerkt met een PVC vloer met comfortabele vloerverwarming. De fraaie ingebouwde gashaard zorgt voor veel sfeer en extra warmte tijdens koudere dagen. Dankzij de sfeervolle erker aan de voorzijde en de dubbel openslaande deuren aan de achterzijde stroomt het daglicht rijkelijk naar binnen. De woonkamer loopt over naar de woonkeuken. De keuken heeft door zijn hoogglans witte fronten en granieten blad een moderne uitstraling. Door de U-opstelling heeft u hier bijzonder veel opbergruimte. Ook is er inbouwapparatuur aanwezig, waaronder een inductie kookplaat, koelkast, combi-oven en vaatwasmachine. Tijdens koken kunt u heerlijk genieten van vrij uitzicht.

De aangebouwde serre is echt een verlenging van de woonkamer. Een heerlijke plek om ook buiten de zomer of op een regenachtige dag te genieten van ruimte en 'buiten'. De serre is direct toegankelijk vanuit de woonkamer. De glazen schuifdeuren zorgen hier voor een onbelemmerd tuincontact. De achtertuin is een oase van rust en groen. Het terras is voorzien van moderne, strakke tegels. Het gazon is perfect bijgehouden en wordt omgeven door diverse groene struiken en bomen, die niet alleen voor schaduw en privacy zorgen, maar ook een natuurlijke en sfeervolle ambiance creëren. De tuin is uitermate geschikt voor gezellige etentjes of gewoon om te ontspannen in een groene omgeving. Aan de achterzijde treft u nog een houten schuur.

Eerste verdieping: de eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is bijzonder groot (6.09 m bij 4.19 m). Wat de kamer extra ruimtelijk maakt is de aanwezige inloopkast. De overige 2 slaapkamers aan de voorzijde bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een tweepersoonsbed en een grote kast. De hele verdieping is voorzien van spachtelputz wandafwerking en vloerbedekking. De moderne badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en toilet, en heeft een strakke, frisse uitstraling.

Tweede verdieping: de zolderverdieping is verrassende ruimte! Deze grote open ruimte heeft een hoogte van 3.86 m en biedt talloze mogelijkheden. Hier kunt u een extra slaapkamer, kantoorruimte of speelkamer realiseren. Ook is er volop opbergruimte door de knieschotten aan beide zijden van de zolder. Er zijn 2 grote Velux dakramen aanwezig. Ook treft u hier de witgoedaansluiting en de CV-ketel (Intergas, 2013).

Bijzondere kenmerken: -Goed onderhouden geschakelde twee-onder-een-kapwoning -Royaal woonoppervlakte -Moderne keuken en badkamer -3 slaapkamers (5 mogelijk) -Vloerverwarming door de gehele woning -Aangebouwde serre met glazen schuifwanden -Stenen garage en eigen oprit -Vrij uitzicht aan de voorzijde -Gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk -Nabij uitvalswegen A1 en A28

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 690

Overige

Perceel oppervlakte 295

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 167
Inhoud woonhuis 690

Overige

Perceel oppervlakte 295

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij