Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in de jonge wijk ‘Doornsteeg’ in Nijkerk! Deze moderne en goed afgewerkte tussenwoning uit 2018 is uitstekend voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle woning in een kindvriendelijke woonomgeving. Vanwege de heerlijke ruimte in de woning is dit een ideale plek om herinneringen te maken. De woning is direct te betrekken en tot in de puntjes verzorgd. U hoeft hier alleen nog maar uw eigen persoonlijke touch aan toe te voegen.

De ruime woonkamer is vanuit de bouw vergroot dankzij een prachtige uitbouw, wat zorgt voor extra leefruimte en een heerlijke lichtinval. Door de aanwezigheid van een dakkapel (2022) op de tweede verdieping is er een royale 4e slaapkamer ontstaan. De gehele woning is grotendeels voorzien van elektrische rolluiken. Met een energielabel A, 14 zonnepanelen en volledige isolatie, kunt u genieten van een duurzame en energiezuinige woning. De nette afwerking van de woning maakt het plaatje compleet!

De Doornsteeg is een gezellige wijk, die nog volop in ontwikkeling is en waar veel jonge gezinnen wonen. De diverse bouwstijlen geven de wijk een sfeervolle uitstraling. Er is veel groen aanwezig en voor kinderen voldoende ruimte om lekker te spelen. Nabij de woning bevindt zich een fietstunnel, hierdoor bent u binnen enkele minuten in het centrum van Nijkerk met diverse voorzieningen. In de wijk vindt u verschillende speeltuinen en een basisschool. Op steenworp afstand bevinden zich de uitvalswegen (A1/28) richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle.

Bouwjaar 2018. Woonoppervlakte 128 m². Perceeloppervlakte 148 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: bij binnenkomst in de hal ervaart u meteen de hoogwaardige afwerking van de woning. De hal is voorzien van een toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De gehele begane grond is voorzien van een strakke pvc-vloer met vloerverwarming en gestucte wanden, wat zorgt voor een moderne uitstraling. De uitgebouwde ruime woonkamer heeft dankzij de openslaande deuren naar de tuin een prachtige lichtinval. Naast de openslaande deuren is er nog een loopdeur aanwezig. Daarnaast biedt de trapkast praktische opbergruimte.

De moderne keuken is een echte eyecatcher! Voorzien van een stijlvol barretje en luxe inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasmachine, koelkast, vriezer en een magnetron. Het Lofra gasfornuis geeft de keuken een professionele uitstraling, ideaal voor kookliefhebbers.

De onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin kunt u betreden door zowel de openslaande deuren als de loopdeur in de achtergevel. De tuin is afgeschermd met een schutting aan de ene kant en groene klimop aan de andere zijde en bestaat uit sierbestrating, een perkje en een (kunst)gazon. De tuin heeft een fijne ligging op het oosten, het aanwezige uitvalscherm zorgt bij warme dagen voor zowel verkoeling in de tuin als in huis. Achterin de tuin is nog een achterom en houten berging aanwezig, voorzien van elektra.

1e verdieping: op de eerste verdieping bevinden zich drie keurig afgewerkte slaapkamers. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien: een stijlvol bubbelbad, een wastafel met meubel, een wandcloset en een inloopdouche. De ruimte is smaakvol afgewerkt met grijze vloer- en wandtegels, wat een moderne uitstraling geeft. De gehele verdieping is voorzien van een pvc-vloer.

2e verdieping: de tweede verdieping is in 2022 uitgebreid met een dakkapel, waardoor er een extra ruime vierde slaapkamer is gecreëerd. Op de voorzolder vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en droger, evenals het warmte-terugwinsysteem, de CV-ketel (Intergas, 2018) en de omvormer. Ook hier is aan afwerking gedacht; de vloer op de voorzolder is voorzien van vinyl en de slaapkamer pvc, de wanden zijn gestuct. Achter de schuine kanten is nog extra opbergruimte.

Vliering: boven de gehele tweede verdieping is er nog een vliering aanwezig, die extra opbergruimte biedt voor bijvoorbeeld seizoensgebonden spullen. Deze ruimte is te bereiken via een vlizotrap op de overloop.

Bijzondere kenmerken: - Instapklare ruime tussenwoning - Buitenschilderwerk mei 2023 - Grotendeels voorzien van elektrische rolluiken - Dakkapel geplaatst in 2022 - Vloerverwarming aanwezig op de begane grond - Volledig geïsoleerd en voorzien van 14 zonnepanelen - Nabij voorzieningen en uitvalswegen - Gelegen in een groene en kindvriendelijk wijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 489

Overige

Perceel oppervlakte 148

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 489

Overige

Perceel oppervlakte 148

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij