Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een instapklare en energiezuinige woning in een fijne en kindvriendelijke woonomgeving met een speeltuintje voor de deur? Dan bent u hier aan het juiste adres! Een prachtige en verzorgde tussenwoning gelegen in de wijk De Terrassen. Dit is een jonge wijk met veel openbaar groen en diverse speelgelegenheden. Deze woning is keurig onderhouden en ook recent nog op verschillende punten aangepakt. Zo hebben de huidige eigenaren de woning o.a. geheel voorzien van nieuwe laminaat vloeren, stucwerk en spachtelputz. Daarnaast hebben zij de voor- en achtertuin een upgrade gegeven, is het dak op de berging vervangen en is het schilderwerk recent uitgevoerd (2023). De woning is voorzien van een lichte woonkamer met een moderne open keuken, twee ruime slaapkamers, een nette badkamer en een vliering welke toegankelijk is via een vlizotrap. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuidwesten, dit betekent dat u hier kunt genieten van veel fijne zonuren! Diverse openbare voorzieningen zoals winkels en sportactiviteiten zijn op korte afstand gelegen.

Bouwjaar 2008. Woonoppervlak 89 m². Perceeloppervlakte 109 m². Energielabel A.

INDELING Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje. De royale, uitgebouwde woonkamer is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer, nette wandafwerking, ruime bergkast onder de trap en openslaande deuren naar de tuin. De moderne open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur waaronder: 4 pits gasfornuis, koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasmachine en spoelbak.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Bent u een zonliefhebber? Dan zit u hier goed! In de volledig bestrate tuin is een vrijstaande houten berging aanwezig, wat ideaal is voor het opbergen van uw tuinspullen en gereedschap. Achterin de tuin bevindt zich een handige poort die toegang geeft tot de brandgang.

1e Verdieping: overloop, 2 royale slaapkamers waarvan één met airco. Deze verdieping is volledig voorzien van vloerbedekking. De schitterende badkamer is voorzien van een royale inloop-douche, toilet en wastafel. Tevens bevindt zich op deze verdieping een bergkast met de CV installatie (2008) en de wasmachine aansluiting.

2e Verdieping: middels een vlizotrap bereikbare ruime bergzolder, voorzien van vinyl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 109

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 109

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij