Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit appartement ligt op een super leuke plek vlakbij het centrum van Amersfoort. Alles is op loopafstand bereikbaar. Het is een 3-kamer-/appartement met een parkeerplaats en berging in de onderbouw. En wat zo mooi is deze woning heeft energielabel A en is instapklaar en kun je zo betrekken. Ben jij op zoek naar een mooi ruim appartement? Laat je verrassen en kom dit appartement bezichtigen.

Centrale entree: Op de begane grond zijn twee ingangen. Er is een entree met toegang tot de lift waarmee je de verschillende etages van de parkeerkelder tot de 3e etage kunt bereiken. Bij de andere ingang zijn de brievenbussen, het bellentableau en hier is het trappenhuis. Via het trappen huis zijn alle etages bereikbaar. Het appartement ligt op de 4e verdieping en is bereikbaar via een eigen portiek. Een portiek ten behoeve van de 2 bovenste appartementen. Via een balustrade aan de westzijde bereik je de voordeur.

Indeling appartement: Entree, hal met wandkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer met grote glaspui en extra zijramen. Er is dus veel daglicht. Deur naar een ruim balkon (9 m²). Vanaf het balkon heb je een schitterend uitzicht over het groen van het park met speelweide. Er is een open keuken. De keuken is luxe ingericht en is geplaatst in een rechte opstelling en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur, waaronder een rvs-afzuigkap, een keramische kookplaat, een vaatwasser, een combi-oven, een koelkast en vriezer. Er zijn 2 mooie ruime slaapkamers. De luxe ingerichte badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een inloopdouche met een glazen douche-deur, draingoot en een rainshower en handdouche. Een vaste wastafel met een badkamermeubel en spiegelkast en een design-radiator. In de badkamer zijn aansluitpunten voor wasapparatuur. Het gehele appartement is mooi afgewerkt met glad gestuukte wanden en laminaatvloeren.

Ligging: De ligging van dit appartement is echt fantastisch. Alle faciliteiten zijn op loopafstand bereikbaar. Op steenworp afstand tref je het Eemplein met de winkels, bioscoop en restaurants en het creatief centrum De Nieuwe Stad en de Wagenwerkplaats. Verder ligt dit appartement op loopafstand van de winkels en uitgaanscentrum van de oude historische binnenstad waar je heerlijk kunt genieten op de terrassen van de vele cafés en restaurants. Wil je met het openbaar vervoer? Het centraal station ligt om de hoek. En met de auto rij je binnen enkele minuten op de A28 of A1 richting Utrecht of Amsterdam.

Kenmerken: 3-kamer-appartement met parkeerplaats en berging in de onderbouw. Keurig afgewerkt en instapklaar. Ruime woonkamer met open keuken. 2 slaapkamers. Luxe ingerichte badkamer. Gestuukte wanden en keurige laminaatvloer. Evt geheel gemeubileerd op te leveren. Energielabel A. Bouwjaar 2004. Servicekosten 180,22 per maand. Centrale ligging op korte afstand van het oude stadscentrum van Amersfoort.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 260

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 260

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars