Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Jouw nieuwe thuis

Stap binnen in deze charmante eengezinswoning en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden die dit huis biedt! Ideaal voor wie wil starten op de woningmarkt of wie op zoek is naar een eigen thuis. Deze woning combineert comfort, functionaliteit en een gezinsvriendelijke buurt. Geniet van de zonnige achtertuin op het zuiden, moderne voorzieningen en een perfecte locatie dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer.

Hoogtepunten van de Woning:

Fijne eengezinswoning: Gezellig en praktisch ingericht voor het hele gezin.
Half open keuken: Voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken stap je zo de voortuin in.
3 ruime slaapkamers: Allemaal voorzien van een stijlvolle laminaatvloer.
Opfrissen: Met een wastafel en een inloopdouche, opnieuw betegeld in 2020.
Opbergruimte: Met twee bergingen heb je voldoende opbergruimte. 
Zonnige achtertuin: Gelegen op het zuiden, perfect voor zomerse dagen.
Isolatie: De woning is voorzien van kunststofkozijnen (boven) en heeft in de keuken en op zolder vloerisolatie. 
Locatie, locatie, locatie: Dichtbij Noordewierweg, waar veel winkels te vinden zijn, en bij het centrum van Amersfoort. 

JE NIEUWE THUIS WACHT!

Welkom! Kom binnen en laat je verrassen door de lichte woonkamer, waar voldoende ruimte is voor een zithoek en een eettafel. De half open keuken is voorzien van twee  lichtkoepels, waardoor er ook veel licht naar binnen valt in de keuken. Je bereidt hier heerlijke maaltijden, terwijl je geniet van het uitzicht op de voortuin. 

De drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van een moderne laminaatvloer, bieden genoeg ruimte voor het gezin. Tevens heb je zelf de mogelijkheid om de kamers in te delen zoals je wilt, zoals een werk-kamer of een hobbykamer. 

De badkamer, die in 2020 volledig opnieuw betegeld is, straalt comfort uit. Begin je dag fris in de ruime inloopdouche en maak je klaar voor een nieuwe dag aan de wastafel waar je al je benodigdheden kwijt kunt.

En dan de tuin... Wat een genot! De zonnige achtertuin op het zuiden is de perfecte plek om te ontspannen of te barbecueën. De aangebouwde berging is ideaal voor je gereedschap en fietsen, terwijl de vrijstaande houten berging met overkapping een fantastische plek biedt voor fietsen en overige spullen. 

De ligging is perfect. Er zijn winkels te vinden aan Noordewierweg, waar je terecht kunt voor dagelijkse boodschappen. Binnen no-time bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort, waar je langs de historische stadsmuren kunt wandelen, langs je favoriete winkels kunt en op het terras kunt eindigen. Station Amersfoort Centraal en de uitvalswegen zijn ook goed te bereiken. 




Brochure-hoofdstukken: 

Fijne eengezinswoning: Deze woning straalt warmte en gezelligheid uit, perfect voor jonge gezinnen. De praktische indeling en de lichte ruimtes maken het een ideale plek om je thuis te voelen en herinneringen op te bouwen.

Half open keuken: De keuken is voorzien van een vaatwasser en een afzuigkap. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de voortuin. De keuken is voorzien van twee lichtkoepels, wat zorgt voor meer lichtinval. 

3 ruime slaapkamers: Elke slaapkamer is voorzien van een stijlvolle laminaatvloer. De kamers bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed, kasten en eventueel een bureau. Perfect voor ouders en kinderen. Hoe deel jij het in? 

Moderne badkamer: De badkamer is in 2020 volledig opnieuw betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche en een elegante wastafel. Hier begin je je dag fris en ontspannen.

Opbergruimte: De aangebouwde berging is voorzien van elektra, ideaal voor het opbergen van gereedschap en fietsen. De vrijstaande houten berging met overkapping biedt extra opslagruimte. 

Zonnige achtertuin: Gelegen op het zuiden, deze tuin is perfect voor zomerse barbecueavonden, spelende kinderen en ontspannen in de zon. Een ideale buitenruimte voor het hele gezin.

Isolatie: De kunststof kozijnen boven zorgen voor een betere isolatie en minder onderhoud. De vloerisolatie in de keuken en op zolder houdt het huis comfortabel in alle seizoenen, wat resulteert in lagere energiekosten.

Locatie, locatie, locatie: De woning is gelegen nabij Noordewierweg, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Daarnaast ligt de bruisende binnenstad van Amersfoort ook op korte afstand, net zoals Centraal Station Amersfoort en de uitvalswegen. Ideaal! 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort