Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet!! Dit superleuke appartement met eigen parkeerplaats heeft een geweldige ligging nabij het levendige Eemplein, het station Amersfoort Centraal en de sfeervolle binnenstad! Helemaal geweldig toch?! Vanuit de woonkamer kijk je richting het groen en de sportvelden en als je de deuren opent kan je heerlijk genieten van de middag- en avondzon. Het appartement is 39m2 groot en is dus qua ruimte en ligging een heerlijk huis om in te starten op de woningmarkt.

Het appartementengebouw is goed geïsoleerd waardoor de stookkosten bijzonder laag zijn. De woning heeft dan ook een energielabel A.

De indeling is als volgt:

Op de begane grond is de gezamenlijke entree met de videofooninstallatie, lift en de trap. Ook is er een gezamenlijke fietsenberging en heb je een vaste parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein.

Het appartement bestaat uit een hal met een grote bergkast, de woonkamer met open keuken en 1 slaapkamer. In de bergkast hangen de cv-ketel en de ventilatie unit en daar is tevens ook plek voor de wasmachine waardoor je deze mooi uit het zicht kan plaatsen. In de woonkamer kun je de deuren openen naar het Frans Balkon, gelegen op het westen. De open keuken heeft een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast. Aan de achterzijde is de slaapkamer met directe toegang naar de badkamer met douche, toilet en een wastafel. In het appartement ligt een nette laminaatvloer met hoge witte plinten en er is een mooie zwarte stalen deur geplaatst tussen de woon- en de slaapkamer.

Zoek jij een leuk, licht appartement met parkeerplaats op iets meer dan 1 kilometer van de binnenstad en op 550 meter van het Eemplein? Met een eigen parkeerplaats en een plek voor de fiets? Bel dan Snel! Wij laten je graag deze woning zien.

Sterke punten van het appartement: • Woonoppervlak ca. 39 m² • Grote ramen en een Frans balkon aan de westzijde • Complete keuken en nette badkamer • Gezamenlijke fietsenberging • Vaste parkeerplaats op afgesloten terrein • Bergkast met de wasmachineaansluiting, cv-ketel en de ventilatie unit • Ligging aan de rand van het groen en de sportvelden • Toplocatie in Amersfoort vlakbij winkels en supermarkten (o.a. Eemplein).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 135

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 135

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars