Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wordt dit jou nieuwe thuis? Dit mooie 3 kamer-appartement is gelegen op de 3e verdieping van de appartementen boven de winkels van winkelcentrum 'Schothorst' en heeft een berging in de onderbouw. Het appartement heeft een mooie lichte woonkamer, een vernieuwde keuken en badkamer. Er zijn 2 slaapkamers en dan niet te vergeten het balkon. Het balkon heeft vrij uitzicht en is echt een lekker plekje om heerlijk tot rust te komen. De ligging van het appartement is perfect. Alle faciliteiten als winkels, scholen, station, en het stadpark zijn op korte afstand bereikbaar. En wil je naar de binnenstad van Amersfoort. Binnen enkele fietsminuten sta je in het oude stadscentrum. Ben je op zoek naar een leuk appartement? En ben jij ook zo enthousiast? Wacht niet te lang. Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten dit appartement graag aan je zien.

Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, lift en trappenhuis. Het appartement ligt op de 3e verdieping en heeft een berging in de onderbouw.

Indeling van het appartement is als volgt: Entree. Vanuit de hal zijn alle ruimtes toegankelijk. Hal met garderobe, luxe ingerichte toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Deur naar de woonkamer. De gezellige woonkamer is voorzien van airco. Vanuit de woonkamer is er een deur naar het balkon. Het balkon ligt op het zuid/oosten en heeft vrij uitzicht. Hier kun je heerlijk genieten van de ochtend en middagzon. Er is een gedeeltelijk open keuken. De keuken is geplaatst in een 2 rechte opstellingen en is voorzien van veel kastjes en verschillende inbouwapparatuur, waaronder: een RVS-afzuigkap, een inductiekookplaat, een vaatwasser, een combi-magnetron, en een koel-vriescombinatie. Via de hal zijn de 2 ruime slaapkamers bereikbaar en hier is ook de luxe ingerichte badkamer. De badkamer is in 2022 vernieuwd. De wanden zijn geheel betegeld en de badkamer is ingericht met een inloopdouche met glazen douche-deur, een draingoot en een rainshower met handdouche, een wastafel met een badkamermeubel en spiegel en een design-handdoekenradiator. Hier zijn de aansluitpunten voor wasapparatuur.

Ligging: Het appartement ligt boven de winkels van winkelcentrum 'Schothorst'. Dit is een winkelcentrum met een veelzijdig aanbod. Zo is er een supermarkt, drogist, bakker, slager, kapper en restaurants, etc. Wil je met het openbaar vervoer? In een mum van tijd sta je op het station van 'Schothorst'. En binnen enkele fietsminuten sta je in de gezellige oude binnenstad van Amersfoort. Joggen, wandelen of recreëren dat kan in het stadpark, een mooie plek om lekker te ontspannen en tot rust te komen.

Kenmerken: Comfortabel 3-kamer-appartement met balkon gelegen op de 3e verdieping en een berging op de begane grond. * Lichte woonkamer met grote glaspui en deur naar balkon. * Airco aanwezig. * Gedeeltelijk open keuken (2019) met inbouwapparatuur. * 2 slaapkamers. * Luxe ingerichte badkamer (2022) * Geheel voorzien van linoleumvloeren. * Galerij met meterkast. * Berging op de begane grond. * Bouwjaar 1984. * Lift aanwezig. * Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. * Energielabel C. * Servicekosten 208,00 per maand. * Op korte afstand van alle faciliteiten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 211

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 211

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars