Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning wil je absoluut niet missen. Zie jij jezelf al wonen in een vrijstaande woning met een grote garage en een heerlijke tuin? Lees dan vooral verder!

Deze woning is gelegen aan de rand van Hoogland en is tot in de puntjes verzorgd. De huidige bewoners hebben dit huis altijd met veel liefde en aandacht bewoond en dat is aan alles te zien. Het huis is bovendien uitstekend geïsoleerd en heeft energielabel A, dus dat betekent lage energiekosten en een warm en comfortabel thuis in de winter. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal met deur naar een gezellige woonkamer die uitnodigt tot ontspannen met familie en vrienden. De grote open keuken is uitgerust met een modern kookeiland en diverse inbouwapparatuur, ideaal voor de kookliefhebber! En wat zo mooi is vanuit de keuken loop je via de openslaande deuren zo de tuin in. Over de tuin gesproken: Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een groot overdekt terras/veranda. Een perfecte plek om te genieten van lange zomeravonden. Al met al een ideale stek voor een fijn en comfortabel leven. Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning en klinkt dit als muziek in je oren? Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten deze mooie woning graag aan je zien.

Indeling: Entree, hal met garderobe, toiletruimte met toilet en fonteintje en trap naar de verdieping. Deur naar de woonkamer. De gezellige woonkamer heeft grote ramen en daardoor veel daglichttoetreding. Er is een grote open keuken met een mooi kookeiland met kookplaat en geïntegreerd afzuigsysteem en diverse inbouwapparatuur, waaronder een combi-magnetron, een koelkast, vaatwasser en een quooker. Er zijn openslaande deuren naar het overdekte terras, zodat je de hapjes en drankjes, het diner of de lunch met gemak buiten uit kunt serveren. Vanuit de keuken is er een deur naar de bijkeuken met aansluitpunten voor wasapparatuur en ruimte voor een extra koelkast of vriezer. Tevens is er een inpandige kast met veel bergruimte. Vanuit de bijkeuken is er een deur naar de tuin. De begane grond is luxe afgewerkt met gladde wanden, plafonds met sierlijsten, hoge plinten en glazen paneeldeuren.

1e verdieping: Overloop met 3 ruime slaapkamers, waarvan de master-bedroom met een speelse indeling en mooie inpandige kastenwand voorzien van paneeldeuren. De 2e slaapkamer is ook voorzien van praktische kasten. De badkamer is luxe ingerichte en is voorzien van een inloopdouche, een groot ligbad, een dubbele wastafel met een mooi badkamermeubel, een spiegelkast en een 2e hangend toilet.

Tuin /garage/berging: De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met mooie grote tuintegels en sierbestrating. Achter in de tuin staat de garage. Deze is voorzien van een elektrisch bedienbare deur en er is een extra berging met opslagruimte voor je tuinspulletjes en of je tuinmeubilair.

Kenmerken/extra's: * Leuke vrijstaande woning met grote garage en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. * Deze woning is tot in de puntjes verzorgd en goed geïsoleerd. * Energielabel A. * Airconditioning. * Voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. * Alarminstallatie met camerasysteem. * Bouwjaar 2001. * Perceelgrootte 370m². * Leuke locatie, aan de rand van Hoogland, nabij park Schothorst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 384

Overige

Perceel oppervlakte 370

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 384

Overige

Perceel oppervlakte 370

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars