Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Laat je verrassen! Deze karakteristieke 30-er jaren woning is geheel vernieuwd en instapklaar. Dus pak je spullen en verhuizen maar. De woning heeft je veel te bieden. Er is lekker veel leefruimte en bijzonder veel comfort. Er zijn mogelijkheden voor een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond. En achter de woning ligt een fantastische tuin met veel privacy. En.... hier staat een groot chalet met eigen voorzieningen en is daardoor voor meer doeleinden geschikt: als gastenverblijf, kantoor-/werkkamer / je eigen thuiswerkplek of te gebruiken als ruimte om lekker te loungen met je familie en vrienden. Er zijn vele mogelijkheden! Ben jij op zoek naar een comfortabele woning met lekker veel leefruimte. En ben jij klaar voor deze beleving? Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Entree, hal met garderobe, toiletruimte met modern hangend toilet en fonteintje. De hal en toilet hebben een moderne robuuste vloer van getrommelde waaltjes. Via 2 hoge metalen loft-deuren bereik je de royale woonkamer. De woonkamer heeft zee aan licht. De ramen en de gezellige erker aan de voorzijde zijn voorzien van rustieke glas-in-lood bovenramen. In de woonkamer en de grote open keuken ligt een duurzame pvc-vloer. De woonkeuken heeft een grote lichtstraat, gestuukte plafonds met sierlijsten en inbouwspots en er zijn 2 dubbele openslaande deuren naar de tuin. Bij de moderne open haard (met ruimte voor houtopslag) kun je tijdens de koudere lekker te relaxen en van je vrije tijd te genieten. De keuken is luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een groot kookeiland met luxe marmeren aanrechtblad en een eetbar. De kookplaat in het kookeiland heeft een geïntegreerd afzuigsysteem en er is een dubbele wijnkoelkast. In de rechte keukenopstelling is een combi-/magnetron, een spoelbak met een heet-water-quooker en een vaatwasser. Deze woonkeuken biedt alle mogelijkheid om in het bijzijn van je gasten lekkere maaltijden te bereiden maar is ook een een fantastische plek om samen met je gezin, familie en vrienden gezellig tot in de late uurtjes te tafelen.

De slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn vanuit de woonkamer bereikbaar. Er is een ruime kamer met ruimte voor een garerobekast. De badkamer is luxe ingericht. De wanden en vloer van de badkamer zijn geheel voorzien van natuursteen. Er is een inloopdouche, een vaste wastafel met onderbouw en een 2e toilet. Er is op de begane grond voldoende ruimte voor een extra slaapkamer en zelfs een badkamer. (zie plattegrond). Deur naar inpandige bergruimte en een deur met trap naar de kelder. De kelder is Ideaal als opslag- of proviandruimte maar ook bijzonder geschikt om in te richten als wijnkelder.

1e verdieping: De trap is voorzien van glazen panelen afgezet met robuust eiken staanders. Er is één grote slaapkamer met openslaande deur naar het dak. De open verbinding naar de luxe ingerichte 2e badkamer met dubbele wastafel met badkamermeubel geeft een ruimtelijk gevoel. De doorgang naar het toiletruimte. De doucheruimte heeft een duo-douche voorzien van een dubbele rain-shower en een handdouche. Ook hier zijn de wanden afgewerkt met luxe natuurstenen tegels.

Tuin: De schitterende tuin is onder architectuur aangelegd met grote tuintegels en sierbestrating. Er zijn meerdere zonneterrassen, een mooi groot gazon en borders met fraaie dak-platanen. Achter in de tuin staat een geïsoleerd houten chalet voorzien van een toilet, sanitaire voorzieningen en hier is een eigen cv-installatie. Deze unit is voor meer doeleinden geschikt. B&B of gastenverblijf, kantoor-werkruimte, hobbykamer of je eigen men-cave.

Kenmerken: * Karakteristieke 30-er jaren woning. * Geheel gerenoveerd en vernieuwd in 2021. * Royaal uitgebouwd en voorzien van dubbele openslaande deuren en een grote lichtstraat in de uitbouw. * Moderne hoge metalen (loft)deuren. * Voorzien van paneeldeuren, hoge plinten, glad gestuukte wanden glas in lood ramen en plafond met sierlijsten. * Sfeervolle woonkamer met erker. * Gezellige woonkeuken met kookeiland en luxe inbouwapparatuur. * Mogelijkheid voor 2 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond. * Kelder met proviand-/bergruimte. * Begane grond voorzien van vloerverwarming. * 1e verdieping met royale masterbedroom met eigen badkamer. * Geïsoleerd gastenverblijf vv eigen cv en sanitaire voorzieningen. * Ruime parkeergelegenheid met elektrische laadpaal op eigen terrein. * Energielabel is nog van voor de renovatie/vernieuwing. (G) * Centrale locatie in de dorpskern van Achterveld. * Alle faciliteiten op loop afstand bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 540

Overige

Perceel oppervlakte 506

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 540

Overige

Perceel oppervlakte 506

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..