Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS VOOR NU EN LATER
Op zoek naar een energiezuinige woning die meegroeit met jouw levensfase? Deze eengezinswoning in Kattenbroek biedt flexibiliteit, ruimte en comfort. Ideaal voor gezinnen die extra ruimte nodig hebben en voor wie vooruit denkt en levensloopbestendig wil wonen. De slaapkamer op de begane grond, de royale woonruimte en de prettige ligging maken dit huis compleet. 

KENMERKEN DIE TELLEN
RUIMTE: Geniet van de ruimte en het comfort van een ruime woonkamer met een open keuken.
DUURZAAM: De woning is voorzien van energielabel A+! Uitgerust met zonnepanelen, geplaatst in 2022 en een moderne CV-ketel, geplaatst in 2020. 
KOKKERELLEN: De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur voor dagelijks gebruik.
LEVENSLOOPBESTENDIG: De aanwezigheid van een slaapkamer op de begane grond biedt mogelijkheden voor gelijkvloers wonen.
SPEELSE INDELING: De unieke en speelse vormgeving geeft de woning karakter.
SLAAP LEKKER: Drie slaapkamers op de eerste verdieping bieden ruimte voor het hele gezin.
MODERNE COMPLETE BADKAMER uit 2021: Geniet van comfort met een inloopdouche, wastafelmeubel, ligbad en aparte wasmachine/drogeraansluiting.
TUIN: De tuingerichte woonkamer met grote ramen zorgt voor een aangename lichtinval vanuit de recent nieuw ingerichte achtertuin. 
BERGING: Een buitenberging van circa 7 vierkante meter en een binnenberging. 
LOCATIE: Gelegen nabij het winkelcentrum Emiclaer, met alle voorzieningen binnen handbereik.
ONDERHOUD: Recent (2023) is al het buitenschilderwerk en onderhoud verricht. 

DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN
Stap deze energiezuinige eengezinswoning binnen en ontdek een praktisch en prettig thuis in de fijne wijk Kattenbroek. De tuingerichte woonkamer met veel ramen, zorgen voor een lichte en luchtige leefomgeving. De speelse vorm van het huis zorgt voor een dynamische beleving in elke ruimte en de houten vloer voor een warm karakter. 

De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, oven, magnetron en een koelkast met vriesvak. Dit is een plek waar gezelligheid en koken samenkomen.

Een belangrijk kenmerk is de slaapkamer op de begane grond die veel flexibiliteit biedt. Perfect voor als je de trap wil vermijden, of juist als kantoorruimte voor de thuiswerker.

De drie slaapkamers boven zijn elk uniek en bieden voldoende ruimte voor alle gezinsleden.
De vernieuwde badkamer is compleet uitgerust met zowel een inloopdouche als een ligbad, waar je na een lange dag tot rust komt. De badkamer is ook voorzien van een wastafelmeubel en een aansluiting voor de wasmachine of droger.
Een separaat toilet is zowel boven als beneden een praktische toevoeging.

De ligging in Kattenbroek is ideaal. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Emiclaer met een divers winkelaanbod en horecagelegenheden. De wijk is kindvriendelijk en goed bereikbaar. Daarnaast is de binnenstad van Amersfoort ook goed te bereiken, waar je een wandeling kan maken langs de historische stadsmuren of de Langestraat. 
De bereikbaarheid is goed, de A1 en A28 zijn goed te bereiken en ook Station Schothorst of Amersfoort liggen op korte afstand.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
In de wijk Kattenbroek vind je deze eengezinswoning. Een lichte, tuingerichte woonkamer, een open keuken met inbouwapparatuur, een slaapkamer op de begane grond voor levensloopbestendig wonen, drie slaapkamers boven en een complete badkamer, op een locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. En dat alles met een duurzaam energielabel A+. 

EEN HUIS DAT AANVOELT ALS EEN THUIS
Ervaar de rust van een goed geïsoleerd huis met energielabel A+, waar de stookkosten laag zijn en het wooncomfort hoog. Laat je leiden door de praktische indeling die zowel jonge gezinnen als ouderen aanspreekt.

Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige woning in Kattenbroek? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging en wie weet stap jij binnenkort over de drempel van jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort