Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UNIEK WONEN

Welkom bij jouw toekomstige bungalow in Kattenbroek! Deze prachtige bungalow is perfect voor mensen die op zoek zijn naar rust, comfort en gemak. Met een fijne ligging aan het water, voorzieningen op korte afstand en een gezellige sfeer, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. Lees verder en ontdek waarom dit jouw ideale nieuwe thuis kan zijn.

HIGHLIGHTS

Open keuken: De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, koel-vriescombinatie en afzuigkap.
Gelijkvloers: Met twee slaapkamers. Ideaal voor wie alles gelijkvloers wenst, met voldoende ruimte voor logees of een thuiskantoor. 
Terras boven het water: Vanuit de ruime woonkamer stap je direct het terras op dat zich boven het water bevindt. De perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend of een fijn boek in de avond.
Bungalow met eigen oprit: Geniet van de luxe van een eigen parkeerplaats direct voor de deur.
Gunstige ligging: Dichtbij het winkelcentrum Emiclaer met diverse winkels en restaurants, en slechts 15 minuten fietsen naar de gezellige binnenstad van Amersfoort.

ONTDEKKEN

Stap binnen in deze fijne bungalow en laat je verrassen door de ruimte en het comfort dat dit huis te bieden heeft. De open keuken zorgt voor verbinding met je gasten. Hier kook je met plezier op de 4-pits gaskookplaat, terwijl de oven perfect is voor het bakken van heerlijke taarten. De koel- vriescombinatie en kastruimte biedt voldoende plek voor al je boodschappen.

De woonkamer is ruim en licht. Vanuit de grote ramen kijk je uit op het water en het terras. Via de schuifpui in de woonkamer of de deur in de slaapkamer stap je het terras op waar je heerlijk kunt genieten van de rust en de omgeving.

In de bungalow bevinden zich twee comfortabele slaapkamers. De kamers zijn ruim en licht, met voldoende ruimte voor een groot bed en een kastenwand. Creëer een gezellige logeerkamer, of gebruik de tweede kamer als een werkplek of hobbyruimte.

De woning beschikt over een eigen oprit, waardoor parkeren nooit een probleem is. Daarnaast is er een handige inpandige ruimte, perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap of seizoensgebonden decoraties.

De ligging van deze bungalow is simpelweg perfect. Op loopafstand vind je het gezellige winkelcentrum Emiclaer, waar je kunt genieten van diverse winkels, gezellige restaurants en handige voorzieningen. Daarnaast bereik je binnen 15 minuten fietsen de historische binnenstad van Amersfoort. Hier kun je genieten van cultuur, winkelen en talloze eetgelegenheden.

HIGHLIGHTS IN DETAIL

De open keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, oven, koel-vriescombinatie en afzuigkap. Deze ruimte biedt alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een prachtig terras boven het water, ideaal voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. De bungalow beschikt over twee slaapkamers op de begane grond, wat ideaal is voor senioren of als je gelijkvloers wilt wonen. Verder beschikt de woning over een eigen oprit! De gunstige ligging, dichtbij het winkelcentrum Emiclaer en op fietsafstand van de binnenstad van Amersfoort, maakt dit huis extra aantrekkelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 266

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 266

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort

Wooninfluencers

Laden..