Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
WELKOM
Welkom in Hooglanderveen, waar luxe en comfort samenkomen in deze prachtige moderne woning! Ideaal voor jonge gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een ruim, energiezuinig huis in een rustige, kindvriendelijke buurt. Deze volledig geïsoleerde woning met 12 zonnepanelen en een zonnige, groene achtertuin biedt alles wat je hartje begeert. Kom binnen en ontdek het!
HIGHLIGHTS
Moderne badkamer: Uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en een zwevend toilet, voor een vleugje luxe in je dagelijkse routine.
Vier goede slaapkamers: Allemaal met gestuukte muren, klaar om jouw persoonlijke stijl en inrichting aan te brengen.
Royale woonkamer: Bijna 11 meter diep en voorzien van een hardhouten vloer die warmte en karakter toevoegt.
Zonnige tuin op het zuiden: Een omsloten achtertuin waar je in alle privacy kunt genieten van de zon.
Volledig geïsoleerd met 12 zonnepanelen: Duurzaam wonen met lage energiekosten dankzij deze slimme investering.
Open keuken: Voorzien van een 6-pits gasfornuis, koelkast en vaatwasser. 
Rustige, groene omgeving: Gelegen in een kindvriendelijke buurt, dichtbij winkelcentrum Vathorst en station Amersfoort Vathorst, voor het ultieme gemak. 
JOUW NIEUWE (T)HUIS 
Stap binnen in dit pareltje in Hooglanderveen, waar je direct wordt verwelkomd door een warme en uitnodigende sfeer. De royale uitgebouwde woonkamer van bijna 11 meter diep biedt alle ruimte die je nodig hebt voor gezellige familiemomenten. De hardhouten vloer straalt luxe uit en zorgt voor een prachtige basis. Er is een heerlijke lichtinval door de grote ramen en de hoge plafonds. 
Loop verder naar de moderne open, lichte keuken, met een 6-pits gasfornuis, een extra diep aanrechtblad, koelkast en vaatwasser. De open opzet zorgt ervoor dat je altijd in contact blijft met je gasten. Stel je voor: je vrienden zitten in de kamer genietend van een goed glas wijn, terwijl jij een heerlijk gerecht creëert. 
De moderne badkamer is een oase van rust en luxe. De inloopdouche is perfect voor een verkwikkende start van de dag, terwijl het artistieke wastafelmeubel en het zwevende toilet bijdragen aan het sfeervolle, moderne design. Dit is een plek waar je echt kunt ontspannen en tot rust kunt komen.
Met vier goede slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De gestuukte muren geven een strakke en moderne look, en vormen een leeg canvas voor jouw persoonlijke stijl. Of je nu een rustig thuiskantoor wilt inrichten, een gezellige kinderkamer, of een luxe master bedroom, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Een van de grote van deze woning is de fijne achtertuin op het zuiden. Hier kun je de hele dag genieten van de zon. Je geniet van de privacy in de omheinde tuin. De tuin biedt een veilige plek voor jonge kinderen, maar leent zich ook voor een BBQ-avond of een feestje met vrienden. Heerlijk ontspannen genieten van een goed boek kan natuurlijk ook - deze tuin biedt het allemaal. 
En dan hebben we het nog niet eens gehad over de duurzaamheid van deze woning. Volledig geïsoleerd en uitgerust met 12 zonnepanelen, is dit huis niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Geniet van lage energiekosten en het comfortabele klimaat binnen, ongeacht het seizoen.
De rustige, groene omgeving van Hooglanderveen maakt dit huis echt compleet. Gelegen in een kindvriendelijke buurt, dichtbij scholen en speelplaatsen, is dit de perfecte plek om je kinderen te laten opgroeien. Daarnaast ligt het winkelcentrum Vathorst op loopafstand,  waar je terechtkunt voor al je dagelijkse boodschappen en meer. Het historische centrum van Amersfoort is op fietsafstand bereikbaar. Of pak de trein, vanaf Amersfoort Vathorst sta je binnen tien minuten op Amersfoort Centraal. 
KENMERKEN
Moderne badkamer met luxe inloopdouche, wastafelmeubel en zwevend toilet.
Vier goede slaapkamers met gestuukte muren, klaar voor jouw persoonlijke touch.
Een royale woonkamer van bijna 11 meter diep met een hardhouten vloer.
Een omsloten, zonnige tuin op het zuiden, perfect voor ontspanning en plezier.
Volledig geïsoleerde woning met 12 zonnepanelen, voor duurzame en kostenbesparende energie.
Open, lichte met 6-pits gasfornuis, koelkast en vaatwasser. 
Gelegen in een rustige, kindvriendelijke groene omgeving, dichtbij winkelcentrum Vathorst en station Amersfoort Vathorst. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 125

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 125

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort