Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

RUIM WONEN

Ben je op zoek naar een ruime en comfortabele woning voor je gezin? Zoek dan niet verder! Deze royale twee-onder-een-kapwoning in de buurt Nieuwland biedt alles wat je nodig hebt. Met vier slaapkamers, een gezellige tuin, en verzorgde keuken belooft dit huis veel mogelijkheden. 

HIGHLIGHTS

Keuken: Voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap.
Royale woonkamer: Met genoeg ruimte, veel lichtinval en prachtig zicht op de tuin. 
Slaapkamers: Vier ruime slaapkamers die voldoende privacy en rust bieden.
Badkamer: Uitgerust met een toilet, wastafelmeubel en een douche in bad.
Carport: Profiteer van het gemak van een privéparkeerplaats direct achter je huis.
Gezellige tuin: Een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.
Winkelcentrum De Nieuwe Hof: Alles wat je nodig hebt binnen handbereik, van een bakker tot een drogisterij.
Goede bereikbaarheid: Dichtbij de snelwegen A1 en A28.

HET VOLLEDIGE PLAATJE

Bij het openen van de voordeur voel je direct de warme en uitnodigende sfeer. De ruime hal geeft toegang tot de lichte woonkamer, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De ruimte nodigt uit om te relaxen met een goed boek of een filmavond met het hele gezin. Er is meer dan voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een grote eettafel. Hier voel je je meteen thuis.

Vanuit de woonkamer en hal bereik je de keuken. Deze is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Hier kun je met gemak heerlijke maaltijden bereiden.

Boven vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed, kast en een bureau. De badkamer is praktisch ingericht met een toilet, wastafelmeubel en een douche in bad. Hier kun je genieten van een ontspannend bad na een lange dag of snel opfrissen in de douche voordat je de deur uitgaat.

Aan de achterzijde van de woning vind je een handige carport. Deze overdekte parkeerplaats biedt niet alleen bescherming voor je auto tegen weersinvloeden, maar zorgt ook voor extra gemak. Of je nu thuiskomt met boodschappen of de kinderen uit de auto helpt, je staat altijd droog en beschut. Een praktische en waardevolle toevoeging aan je woning!

En dan is er nog de tuin. Een oase van rust waar je kunt genieten van de buitenlucht. Of het nu gaat om een zomerse barbecue, een plek waar de kinderen kunnen spelen, of een stil moment met een kop koffie in de zon, deze tuin biedt het allemaal.

De ligging van de woning is ideaal. Met de snelwegen A1 en A28 binnen handbereik, zijn Utrecht en Amsterdam snel en eenvoudig bereikbaar. Daarnaast is winkelcentrum De Nieuwe Hof vlakbij en biedt het alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen en meer.

DE HIGHLIGHTS VAN DE WONING UITGEBREID

De keuken is volledig uitgerust en perfect voor zowel dagelijkse maaltijden als grotere kookavonturen. De vier slaapkamers bieden voldoende ruimte en privacy voor elk gezinslid. De badkamer, voorzien van toilet, wastafelmeubel en douche in bad, is netjes en functioneel. De carport biedt het gemak van een privéparkeerplaats direct achter het huis, waardoor je altijd droog en beschut staat. De woning is uitstekend bereikbaar via de A1 en A28, en het nabij gelegen winkelcentrum De Nieuwe Hof voorziet in al je winkelbehoeften. Tot slot, de gezellige en zonnige tuin is een heerlijke buitenruimte om te kunnen ontspannen en te genieten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 255

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 255

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort