Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek je een ruime twee-onder-een-kapwoning waar je helemaal je eigen plekje kunt creëren? Deze woning aan de Castorweg is volumineus en biedt de mogelijkheid voor maar liefst vier slaapkamers, heeft een grote tuin met tuinhuis en overkapping, een woonkamer met veel lichtinval, een ruime hal met kelder en keuken met aangrenzend de bijkeuken. En of je nu een frisse wind door de woning laat gaan of het grotendeels laat zoals het is, hier ga je heerlijk wonen!

Na een drukke werkdag is dit een fijne plek om thuis te komen. Je parkeert je auto makkelijk voor de deur, en in de woonkamer met parketvloer heb je het al snel gezellig. Het hele jaar door geniet je van lekker veel lichtinval, en in de zomer komt daar de grote tuin op het noorden nog eens bij die voldoende zon en schaduw plekken biedt. Met ruimte voor groen en weinig inkijk zit je hier prinsheerlijk op het terras, en als het wat koeler wordt onder de overkapping. De vier slaapkamers en ruime badkamer met ligbad maken het plaatje compleet.

Locatie De wijk Noord is een rustige, ruim opgezette wijk met alle voorzieningen bij de hand. Scholen, supermarkten en het centrum op 10 minuten fietsafstand.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: ''Eentje in de categorie: huis met veel mogelijkheden en ruime tuin''

Indeling van de woning

Begane grond: Je komt binnen in de ruime hal met tegelvloer en kunt meteen rechts de woonkamer betreden of rechtdoor de keuken in. De dichte keuken heeft lekker veel licht en naast de keuken is een praktische bijkeuken. Beide ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer. Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de woonkamer met gashaard en parketvloer. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de achtertuin.

1e verdieping: De vaste trap in de hal brengt je naar de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers, alle drie voorzien van vaste kasten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot het balkon. Aan de achterzijde is een slaapkamer met deur naar het platte dak. Op de eerste verdieping is ook de ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, designradiator en toilet.

2e verdieping: Via een vaste trap komen we op de zolderverdieping met dakraam. Deze ruimte is ideaal als bergruimte, maar kan ook geschikt gemaakt worden als werk- of slaapkamer.

Tuin: De zonnige achtertuin is grotendeels bestraat, en heeft een brede border met beplanting aan de zijkant. Er is een groot zonneterras en een tuinhuis met overkapping. Aan de voorkant is een kleine voortuin en buitenzonwering.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1967. - Perceeloppervlakte: 241 m2. - Woonoppervlakte: 129 m2. - Externe bergruimte: 7,29 m2. - Inhoud: 457 m3. - Kozijnen: hout - Grotendeels dubbel glas - Dakisolatie - HR combiketel (eigendom) - Energielabel: D - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 241
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 241
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede