Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een leuke, nette maar ook een duurzame woning? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Deze ontzettend fijne woning wordt met heel veel plezier bewoond door de huidige eigenaren. De liefde die de bewoners in hun huis hebben gestopt is voelbaar zodra je binnen stapt. Er is een perfect verdeling van de ruimtes met een fijne eettafel als middelpunt. Door het tafelbankje door te laten lopen in het tv meubel is er rust, ruimte en zijn er extra zitplekken gecreëerd. Vanuit de woonkamer stap je in een praktische sfeervolle tuin met overkapping. In deze tuin heb je alle privacy en geen inkijk. Op de 1ste verdieping is een mooie kamer verdeling van 3 slaapkamers en een keurige badkamer, met hoe fijn, vloerverwarming. De slaapkamer aan de voorkant heeft een fijne hoogte door het schuine dak. De zolder is opgedeeld in 3 ruimtes. Je hebt het aparte deel voor de wasmachine en droger. Daarnaast zit nog een afgesloten opbergruimte. Op het grootste deel van de 3 ruimtes zit een groot dakraam. Met zoveel daglicht nodigt het uit om te werken, sporten en of te spelen met de kids. De woning is door de jaren heen flink gemoderniseerd en verduurzaamd, zoals de zonnepanelen, het zijn er maar liefst 20 stuks, helemaal klaar voor de toekomst dus!

Bouwkundig gekeurd: van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben jij meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

De locatie van de woning kan jouw woongenot enorm versterken. Niet voor niets komen de huidige eigenaren eigenlijk de wijk niet uit. Graag vertellen wij jou hier dan ook meer over! Deze woning is gelegen in de populaire woonwijk Hasseler Es aan de Robert Stolzstraat. Deze straat is doodlopend en gelegen in het hart van de Hasseler Es. Het is een fijne buurt met veel gezinnen met jonge kindjes. Alle wenselijke voorzieningen zijn in de wijk aanwezig en nagenoeg allemaal om hoek, op loopafstand. Zo zijn er meerdere bassischolen en opvangmogelijkheden, zijn er volop speelvoorzieningen, sportvelden, scoutingclubs, sportverenigingen en zelfs is er skatebaan in de wijk te vinden. De meeste winkelvoorzieningen tref je in het eigen winkelcentrum van de wijk ‘Hasselo”, welke ook is gelegen om de hoek. Hier kun je voor alle wekelijkse boodschappen uitstekend terecht. Ook tref je hier een gezondheidscentrum, de bieb en een tankstation. De huidige bewoners vinden het dan ook echt perfect om zo'n goed winkelcentrum naast de deur te hebben. Daarnaast is de A1 in een mum van tijd te bereiken. Door de wijk heen lopen diverse wandel/fiets paden, waardoor jij je goed door de wijk kunt verplaatsen. Doordat al deze voorzieningen bij wijze van in je broekzak zitten, hoef je eigenlijk nooit richting het centrum. Toch een leuk uitstapje maken? Pak de fiets naar Deurningen en pak een terrasje bij Palace of Landgoed Kaamps, beide voorzien van een speelgelegenheid. Bij slecht weer is een bezoekje aan Borghuis leuk. Daarnaast ligt ook nog het Hulsbeek en Hof Espelo dichtbij, heerlijk om even te ontspannen in de natuur.

Makelaar aan het woord: Dit is een hele nette woning, heerlijk rustig en autoluw gelegen, nabij alle wijkvoorzieningen. Ervaar de ruimte en rust van de woning zelf en vraag een bezichtiging aan!

Zonliefhebber? Download dan de brochure breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je naast allerlei extra informatie, essentiële documenten en kun je ook de stand van de zon de gehele dag bekijken! Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlakte: 129 m2 Woonoppervlakte: 110 m2 Externe bergruimte: 7 m2 Inhoud: 375 m3 Isolatie: daknaïsolatie - gedeeltelijk dubbel glas - begane grond vloer naïsolatie Cv-installatie: Remeha Avanta 28C CW4 2014, eigendom Vloerverwarming in de badkamer 20 zonnepanelen, 2014, eigendom Energielabel: A Bouwkundige keuring aanwezig. Het schuurtje aan de voorkant heeft nog een vide erbij voor extra opbergruimte. Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 129

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 129

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV