Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Halfvrijstaande woning op een geweldige locatie met vrij uitzicht over groen. De woning is ook zeer geschikt om slapen en baden op de begane grond te creëren. Het betreft geen 'instapklare' woning, dus wij zoeken een koper die van deze leuke woning weer een echt thuis wilt maken!

Heb jij zin om een woning flink onder handen te nemen en helemaal naar eigen smaak af te werken? Dan is dit jouw kans! Deze woning beschikt over een ruime, lichte woonkamer met een speelse indeling. De open haard centraal in de woonkamer geeft sfeer en warmte aan de gehele ruimte. Op de eerste verdieping vind je maar liefst 4 slaapkamers en veel bergruimte. Ook nog een leuk extraatje is het balkon op de eerste verdieping. Deze is gelegen op het zuiden en dus de ideale plek voor zonliefhebbers! De ruime tuin loopt van de voorzijde langs de woning naar achter en biedt voldoende plek om of in de zon of in de schaduw te kunnen zitten. Ook erg fijn is de laagbouw aan de achterzijde. Voldoende privacy dus.

De locatie: Op een gewilde locatie nabij het centrum staat deze ruime halfvrijstaande woning. De woning ligt in de wijk Woolde en is goed bereikbaar, met diverse voorzieningen in de nabije omgeving. De ligging is ideaal, met kinderspeelvoorzieningen, een supermarkt, de binnenstad en een treinstation allemaal binnen enkele minuten te bereiken. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 4 minuten rijden verwijderd.

Makelaar Nancy Assink-Ottenschot aan het woord: "Nieuwsgierig geworden naar de veelzijdigheid van deze woning? Plan dan snel een bezichtiging in!"

Indeling van de woning: Begane grond: entree/hal met meterkast, trapopgang naar 1e verdieping, riante woonkamer met half open keuken voorzien van 4-pits kookplaat, oven en vaatwasser, bijkeuken met wasmachineaansluiting en een separaat toilet met fonteintje. Vanuit de bijkeuken is de garage en de achtertuin te bereiken. Eerste verdieping: vide, overloop, badkamer met ligbad, wastafel en douche, 4 slaapkamers, apart balkon en bergruimte.

Tuin: hier kun je volop genieten van de opkomende zon en de vogelgeluiden. Genoeg ruimte voor de liefhebber om de woning uit te bouwen en daarnaast veel privacy door de laagbouw aan de achterzijde. Als extra krijg je een tuinhuisje dat je kunt gebruiken als opbergruimte of hobbyruimte.

Zonliefhebber? Download dan de brochure breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je naast allerlei extra informatie, essentiële documenten en kun je ook de stand van de zon de gehele dag bekijken! Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1973 Perceeloppervlakte: 409 m2 Woonoppervlakte: 160 m2 Inhoud: 576 m3 Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas Energielabel: E Cv-installatie: Intergas, 2008, eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 576

Overige

Perceel oppervlakte 409
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 576

Overige

Perceel oppervlakte 409
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV