Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Op zoek naar een gezellige plek om je woonavontuur te beginnen? Dan is dit instapklare appartement in de bruisende Dapperbuurt precies wat je nodig hebt! Ideaal voor starters, dit charmante appartement van 45 m² biedt alles wat je zoekt: een modern interieur, geweldige locatie, en uitstekende voorzieningen. Met de levendige Dappermarkt en het groene Oosterpark om de hoek, zal je je hier snel thuis voelen. Mis deze kans niet om te wonen in een van de meest geliefde buurten van Amsterdam!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Instapklaar: Dit gezellige appartement van 45 m² is in 2010 volledig gerenoveerd, goed geïsoleerd en voorzien van een nieuwe fundering. Perfect voor een jong stel, starter of student met financiële steun van ouders.
Praktische indeling: Een ruime woonkamer met open keuken biedt uitzicht over de straat. De ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde garandeert een goede nachtrust. Daarnaast beschik je over een badkamer en een inpandige berging. De ruime zolderkamer kun je inrichten als werkkamer, hobbykamer of gastenkamer.
Vereniging van Eigenaren: Het appartement is onderdeel van de VVE Eerste van Swindenstraat 385-387. Met professioneel beheer en een gedegen onderhoudsplan zijn de servicekosten slechts €128 per maand.
Eigendomssituatie: Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, waarvan de erfpacht is afgekocht tot en met 15 oktober 2060. Daarna is de eeuwigdurende jaarcanon tegen gunstige voorwaarden vastgelegd.
Locatie: Midden in het bruisende Amsterdam Oost, aan de Eerste van Swindenstraat. Om de hoek van de dagelijkse Dappermarkt en het groene Oosterpark. Met hippe cafés en restaurants als Bar Bukowski en Louie Louie binnen handbereik. Voor kunst en cultuur zijn het Tropenmuseum, Artis en filmhuis Kriterion op nog geen 5 minuten fietsen. Goede bereikbaarheid met diverse tram- en buslijnen en Muiderpoort station op loopafstand. Ook goed bereikbaar via de A10.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Welkom in dit geweldige appartement, gelegen in het hart van het altijd levendige Amsterdam Oost. Stap binnen in een wereld waar comfort en stijl samenkomen, en je direct het gevoel krijgt dat je thuis bent. Het appartement is niet alleen instapklaar, maar straalt ook een tijdloze charme uit door de zorgvuldige renovatie in 2010. Met een energielabel B ben je verzekerd van een energiezuinige en duurzame woning.

De woonkamer is het kloppende hart van dit huis, met een open keuken waar je je kookkunsten kunt vertonen terwijl je geniet van het uitzicht over de straat. De grote ramen laat het daglicht rijkelijk binnenstromen, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, ideaal voor gezellige diners met vrienden of een intiem avondje thuis.

Aan de rustige achterzijde van het appartement vind je de ruime slaapkamer. Hier kun je heerlijk ontspannen na een drukke dag in de stad. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en extra meubels, zoals een kledingkast of een werkplek. Dankzij de ligging aan de achterzijde geniet je hier van de nodige rust en privacy.

De badkamer is functioneel ingericht met een moderne douche, wastafel en toilet. Daarnaast biedt de inpandige berging extra opbergruimte voor al je spullen, zodat je appartement netjes en georganiseerd blijft.

Een van de unieke kenmerken van deze woning is de ruime zolderkamer, die je naar eigen wens kunt inrichten. Of je nu een thuiskantoor nodig hebt, een hobbyruimte, of een gastenkamer voor vrienden en familie, deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden.

Als bewoner van dit appartement ben je automatisch lid van de actieve en goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren (VVE). Het professionele beheer en het aanwezige onderhoudsplan zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je woning. Met servicekosten van slechts €128 per maand hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte uitgaven.

De eigendomssituatie is eveneens gunstig: het appartement staat op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, waarvan de erfpacht is afgekocht tot en met 15 oktober 2060. Dit biedt je financiële zekerheid en stabiliteit op de lange termijn.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de locatie. Je woont hier aan de Eerste van Swindenstraat, midden in de levendige Dapperbuurt. De dagelijkse Dappermarkt, bekend om zijn diverse aanbod en gezellige sfeer, ligt op slechts een steenworp afstand. Ook het groene Oosterpark, waar je heerlijk kunt wandelen, sporten of picknicken, bevindt zich in de directe omgeving.

Geniet van een breed scala aan winkels, hippe cafés en restaurants zoals Bar Bukowski en Louie Louie. Voor een culturele uitstap kun je terecht in het Tropenmuseum, Artis of filmhuis Kriterion, allemaal op een paar minuten fietsen. De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend, met diverse tram- en buslijnen op loopafstand en het Muiderpoort station in de nabijheid. Ook de ringweg A10 is gemakkelijk te bereiken, waardoor je snel de stad in en uit kunt.

Dit appartement biedt werkelijk alles wat een starter nodig heeft: een comfortabele, moderne woning in een levendige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en plan vandaag nog een bezichtiging!

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 45 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bouwjaar 1881;
- Energielabel B;
- Ruime zolderkamer van 8 m2;
- Fundering vernieuwd;
- Actieve en professioneel beheerde VVE;
- Servicekosten €128 per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 2060, daarna tegen gunstige voorwaarden vastgelegd;
- Centrale ligging in de Dapperbuurt in Amsterdam Oost;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1881
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1881
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 175

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1881
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1881
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 175

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum