Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

***In één van de leukste straten in Amsterdam Oost bieden wij aan: een zeer zonnig appartement***

Ben jij op zoek naar een appartement in de levendige en trendy Indische buurt met 2 slaapkamers ? Dan is deze woning aan de Javastraat 186-2 in Amsterdam zeker iets voor jou! Gelegen op slechts 300 meter van het Flevopark, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en moderne levensstijl.

***Licht en luchtig***

Deze charmante bovenwoning is gebouwd in 1925 en straalt karakter uit. Bij binnenkomst word je begroet door een overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de gunstige ligging op het zuiden. Het zonnige balkon is de ideale plek om te ontspannen na een lange dag werken of om vrienden uit te nodigen voor een gezellige borrel.

***Ruim en praktisch***

Met een ruime trapopgang en een slimme indeling, is dit appartement ideaal voor expats, jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische leefruimte. De open plattegrond zorgt voor een vloeiende verbinding tussen de woonkamer, keuken en eetgedeelte.

***Levendige omgeving***

Gelegen in de Indische Buurt in het altijd levendige Oost. Gedurende de laatste jaren is de buurt een transformatie doorgegaan waarbij het een jonger en hipper stadsdeel is geworden met een enorme groei in leuke en verfijnde horecagelegenheden.
De woning ligt in de bruisende Javastraat waar zich vele winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen bevinden. Ook zijn de Dappermarkt, het Wereldmuseum Amsterdam (voorheen Tropenmuseum) en het winkelgebied Oostpoort op loopafstand! Een greep uit de hotspots waar je terecht kan zijn Bar Botanique, de Biertuin, Studio K, restaurant Wilde Zwijnen, Bar Basquiat en Brouwerij ’t IJ. Binnen enkele minuten fietsen sta je in hartje Centrum of in de bruisende Pijp. Ten opzichte van het openbaar vervoer heeft de woning een ideale ligging. Het ligt om de hoek van het Muiderpoort NS-station en diverse bus- en tramhaltes. Station Amsterdam Science Park is op fietsafstand. Met de auto ben je binnen no-time op de ringweg A10! Verder beschikt de buurt over twee mooie stadsparken (Flevopark en Oosterpark), welke beide op loop-/ en fietsafstand te vinden zijn!


***Interesse gewekt?***

Wil je meer weten over dit handige appartement aan de Javastraat 186-2? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is jouw kans om te wonen in een bruisende buurt en te genieten van het beste dat Amsterdam te bieden heeft. Wacht niet te lang, want dit juweeltje zal snel van eigenaar wisselen!

***Jouw nieuwe Amsterdamse thuis wacht op je in de hippe Javastraat!***

Via de netjes onderhouden centrale entree gaat u naar de eerste verdieping. Entree; ruime woonkamer; halfopen keuken met gaskookplaat, vaatwasmachine, oven en afzuigkap; 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer voorzien van een vaste kast; moderne badkamer (recent vernieuwd) voorzien van een inloopdouche, hangend toilet, wastafel en spiegel met verlichting; inpandige berging met wasmachine-aansluiting; vanuit de keuken een deur naar het balkon aan de achterzijde (zuid).


IN HET KORT:

- Bouwjaar 1925
- Woonoppervlakte 48 m2 (meetrapport aanwezig)
- Gemeentelijke erfpacht is afgekocht tot 2049
- Flevopark op 300 meter loopafstand
- Oosterpark op 3 minuten fietsafstand
- Dubbel glas met houten kozijnen
- Balkon
- Badkamer recent vernieuwd
- Actieve VvE, met meerjarenonderhoudsplan
- Servicekosten VvE bedragen €123,65 per maand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 160
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 50
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Cert brandveiligheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 160
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 50
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Cert brandveiligheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Daphne's Makelaardij