Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
GEZELLIGE GEZINSWONING IN PARKWIJK, HAARLEM-OOST
Ben je op zoek naar een fijne woning voor een jong gezin of tweepersoonshuishouden? Deze gezinswoning in Parkwijk, Haarlem-Oost, biedt alles wat je nodig hebt. Met een energielabel A+, 10 zonnepanelen en een zonnige achtertuin op het zuiden, is dit huis zowel duurzaam als comfortabel. Daarnaast ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse supermarkten, uitvalswegen en openbaar vervoer.
BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE WONING
Ruime gezinswoning met energielabel A+: Duurzaam en energiezuinig.
10 zonnepanelen: Bespaar op energiekosten.
4 slaapkamers: Genoeg ruimte voor het hele gezin.
Eigen parkeerplaats: Altijd een plekje voor je auto.
Achtertuin op het zuiden: Heerlijk genieten van de zon.
Ligging aan de rand van het centrum van Haarlem: Dichtbij uitvalswegen, station Haarlem Spaarnwoude en goede busverbindingen.
Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer met open keuken en inbouwapparatuur, trapkast met opbergruimte.
1e verdieping: overloop, slaapkamer voorzijde en slaapkamer achterzijde, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet.
2e verdieping: slaapkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde, technische ruimte met cv-ketel opstelling en wasmachine aansluiting.
Achtertuin met achterom en vrijstaande berging: Toegang tot eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein alleen voor bewoners.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Bij binnenkomst in deze gezinswoning voel je je meteen thuis. De hal leidt je naar een moderne open keuken, compleet met inbouwapparatuur. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden terwijl je uitkijkt op de zonnige achtertuin.
De woonkamer is licht en ruim, dankzij de grote ramen. Dit is de plek voor gezellige avonden met het gezin of vrienden. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet.
De tweede verdieping biedt nog twee slaapkamers, perfect voor een kantoor of hobbyruimte. Hier vind je ook de technische ruimte met cv-ketel en wasmachine aansluiting.
De achtertuin ligt op het zuiden, ideaal om van het mooie weer te genieten. De tuin heeft een achterom en een vrijstaande berging voor extra opslag. Daarnaast heb je een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein, alleen toegankelijk voor bewoners.
EXTRA'S VAN DE WONING
Deze woning heeft een energielabel A+ en 10 zonnepanelen, wat bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. De locatie is perfect: aan de rand van het centrum van Haarlem, dichtbij uitvalswegen, station Haarlem Spaarnwoude en meerdere busverbindingen. Supermarkten en andere voorzieningen zijn op loopafstand, wat het dagelijkse leven een stuk makkelijker maakt.
HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
Deze ruime gezinswoning heeft een energielabel A+ en 10 zonnepanelen. Met 4 slaapkamers, een eigen parkeerplaats en een zonnige achtertuin op het zuiden, biedt de woning alle comfort en ruimte die je nodig hebt. De woning ligt dicht bij uitvalswegen, station Haarlem Spaarnwoude en goede busverbindingen. De begane grond beschikt over een entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer met open keuken en inbouwapparatuur, en een trapkast. De eerste verdieping heeft een overloop, twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en tweede toilet. Op de tweede verdieping vind je nog twee slaapkamers en een technische ruimte met cv-ketel en wasmachine aansluiting. De achtertuin heeft een achterom en een vrijstaande berging, met toegang tot een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.
Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 127 m2;
- Bouwjaar ca. 2012;
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein (servicekosten ca. €17,32 per maand)
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Haarlem;
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 weken na tekenen koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 89

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 450

Overige

Perceel oppervlakte 89

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem