Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

SFEERVOL WONEN IN HARTJE HAARLEM: DE IDEALE GEZINSWONING VOOR JONGE GEZINNEN

Welkom in de Transvaalbuurt. Dit huis biedt alles wat een jong gezin nodig heeft: een kindvriendelijke omgeving, nabijheid van scholen en speelpleinen, en goede verbindingen naar Amsterdam en Schiphol. Geniet van de charme van Haarlem, terwijl je profiteert van moderne voorzieningen en het comfort van een ruime gezinswoning. Ontdek waarom dit huis bij jou past!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Geweldige Locatie: Gelegen in de populaire Transvaalbuurt, met de gezellige winkelstraat De Cronjé om de hoek. Op loopafstand van het NS-station en het bruisende centrum van Haarlem.
Kindvriendelijke Omgeving: Kinderopvang, scholen, speelpleinen, stadskweektuinen en sportverenigingen dichtbij maken deze buurt ideaal voor jonge gezinnen.
Uitstekende Verbindingen: Makkelijk toegang tot openbaar vervoer en uitvalswegen, met snelle verbindingen naar Amsterdam en Schiphol.
Ruime Indeling: De begane grond beschikt over een entree, hal, ruime woonkamer met hoge plafonds en openslaande deuren naar de zonnige tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot de badkamer en het toilet.
Royale Slaapkamers: De eerste verdieping heeft drie royale slaapkamers, met ruimte voor een eventuele nieuwe badkamer. De tweede verdieping biedt eveneens drie royale slaapkamers, waar bijvoorbeeld ook twee goed bemeten slaapkamers en een badkamer gerealiseerd kunnen worden.
Ruimte voor Verbeelding: Met een woonoppervlakte van 127 m² en een perceeloppervlakte van 90 m² heb je genoeg ruimte om je droomhuis te creëren.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING: JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

Je komt binnen in de hal, die toegang geeft tot de keuken en de woonkamer. De hoge plafonds en grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. De openslaande deuren leiden je naar de zonnige tuin, waar je kunt genieten van het buitenleven.

De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken biedt ook toegang tot de badkamer en het toilet op de begane grond, wat extra gemak biedt.

Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers. Perfect voor een master bedroom, een kinderkamer en een logeerkamer of werkkamer. De mogelijkheid om hier een nieuwe badkamer te realiseren maakt deze verdieping nog aantrekkelijker. De tweede verdieping biedt nog eens drie ruime slaapkamers. Deze verdieping biedt eindeloze mogelijkheden, waar je eenvoudig twee royale slaapkamers en een goede badkamer kan creëren.

De kindvriendelijke omgeving biedt talloze voordelen voor jonge gezinnen. Van de nabijgelegen kinderopvang en scholen tot de vele speelpleinen en sportverenigingen; alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik. Bovendien zijn de Stadskweektuinen een prachtige plek voor een zondagse wandeling. En laten we het gemak van de nabijgelegen winkelstraat De Cronjé en het bruisende centrum van Haarlem niet vergeten. Hier kun je lekker shoppen, genieten van een terrasje of een culturele avond beleven in een van de vele theaters en musea.

De uitstekende verbindingen naar Amsterdam en Schiphol maken deze woning ook ideaal voor forenzen. Of je nu met de trein reist of de auto pakt, je bent binnen no-time op je bestemming. 

HOOGTEPUNTEN SAMENGEVAT IN 100 WOORDEN

Dit ruime en lichte huis ligt in de kindvriendelijke Transvaalbuurt, nabij de gezellige winkelstraat De Cronjé. Op loopafstand van het NS-station en het centrum van Haarlem, met uitstekende verbindingen naar Amsterdam en Schiphol. De begane grond biedt een entree, hal, woonkamer met hoge plafonds en openslaande deuren naar de zonnige tuin, en een keuken met inbouwapparatuur. De eerste verdieping heeft drie royale slaapkamers en ruimte voor een nieuwe badkamer. De tweede verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, met mogelijkheden voor extra slaapkamers en een badkamer. Ideaal voor jonge gezinnen!

Dit huis heeft alles wat je nodig hebt om je droomleven te beginnen. Plan vandaag nog een bezichtiging en ontdek waarom deze woning perfect bij jouw gezin past. Mis het niet!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Geweldige Locatie: Deze woning bevindt zich in de populaire Transvaalbuurt, een buurt die bekend staat om zijn levendigheid en gezelligheid. Met de winkelstraat De Cronjé om de hoek, heb je alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Bovendien ben je binnen enkele minuten lopen op het NS-station en het bruisende centrum van Haarlem. 

Kindvriendelijke Omgeving: Voor jonge gezinnen is deze buurt ideaal. Er zijn diverse kinderopvanglocaties en scholen in de directe omgeving, wat het dagelijks leven aanzienlijk eenvoudiger maakt. Verder zijn er tal van speelpleinen, de prachtige Stadskweektuinen en diverse sportverenigingen waar de kinderen zich kunnen uitleven. 

Uitstekende Verbindingen: De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid. Je hebt snel toegang tot het openbaar vervoer en de uitvalswegen, waardoor je binnen no-time in Amsterdam of op Schiphol bent. Of je nu met de trein reist of de auto pakt, deze centrale ligging is perfect voor forenzen.

Ruime Indeling: De begane grond van de woning biedt een entree, hal, en een ruime woonkamer die dankzij de hoge plafonds en grote ramen baadt in het natuurlijke licht. De openslaande deuren geven toegang tot een zonnige tuin, een perfecte plek om te genieten van het buitenleven. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt directe toegang tot de badkamer en het toilet.

Royale Slaapkamers: Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers. Deze kamers bieden voldoende ruimte voor een master bedroom, een kinderkamer en een gastenkamer of kantoor. Daarnaast is er op deze verdieping ruimte om een extra badkamer te creëren, wat de flexibiliteit van de indeling vergroot. De tweede verdieping beschikt eveneens over drie ruime slaapkamers, waarbij je de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld twee goed bemeten slaapkamers en een extra badkamer te realiseren.

Ruimte voor Verbeelding: Met een woonoppervlakte van 127 m² en een perceeloppervlakte van 90 m² biedt deze woning veel ruimte voor jouw woonwensen. Of je nu behoefte hebt aan extra slaapkamers, een werkruimte, een speelkamer voor de kinderen of een tweede badkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 90

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 448

Overige

Perceel oppervlakte 90

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem