Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

GEZELLIGE GEZINSWONING IN HAARLEM

Ben je op zoek naar een fijn huis in een rustige, kindvriendelijke buurt? Deze royale gezinswoning met vier slaapkamers en een zonnige tuin, gelegen aan de oostkant van Haarlem, biedt alles wat een twee persoonshuishouden of jong gezin nodig heeft. Met scholen, kinderopvang en het bruisende stadscentrum op slechts 10 minuten fietsen, is dit een ideale plek om te wonen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

De ruime hal geeft toegang tot het toilet en de lichte woonkamer, waar grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. De open keuken is gelegen aan de voorzijde en biedt voldoende ruimte om te koken.

Via de woonkamer bereik je de zonnige tuin, ideaal voor ontspanning en gezellige momenten met familie en vrienden. De tuin heeft een stenen berging voor het opbergen van fietsen en tuinmeubilair.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met een ligbad/douche en een wastafelmeubel. De tweede verdieping is momenteel een open ruimte en kan worden ingedeeld naar eigen wens, bijvoorbeeld als extra slaapkamer of thuiskantoor. Het is mogelijk om deze ruimte te verdelen in twee slaapkamers.

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met diverse scholen en kinderopvang in de nabijheid. De uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Het bruisende centrum van Haarlem met zijn winkels, restaurants en culturele voorzieningen ligt op slechts 10 minuten fietsen. Voor natuurliefhebbers zijn het strand en de duinen binnen 30 minuten fietsen bereikbaar, perfect voor een dagje uit.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Deze woning is ideaal voor een jong gezin of een stel dat op zoek is naar ruimte en comfort in een kindvriendelijke omgeving. Met vier slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken, en een zonnige tuin biedt deze woning alles wat je nodig hebt. De nabijheid van scholen, kinderopvang en uitstekende verbindingen naar grote steden maakt het plaatje compleet.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE WONING

Royale Gezinswoning: Deze ruime gezinswoning biedt vier comfortabele slaapkamers, perfect voor gezinnen die behoefte hebben aan extra ruimte. De zonnige tuin is ideaal voor gezellige barbecues en spelende kinderen. 

Kindvriendelijke Buurt: De woning ligt in een rustige buurt aan de oostkant van Haarlem, waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. Diverse scholen en kinderopvangfaciliteiten bevinden zich op loopafstand, wat het dagelijks leven gemakkelijk maakt. 

Goede Bereikbaarheid: Met het bruisende stadscentrum van Haarlem en het centraal station op slechts 10 minuten fietsen, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Het NS-station Haarlem-Spaarnwoude ligt bovendien op loopafstand. Uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag maken woon-werkverkeer eenvoudig.

Dichtbij Natuur: Voor de liefhebbers van natuur en buitenleven liggen het strand en de duinen op slechts 30 minuten fietsen. Geniet van lange wandelingen, fietstochten of een dagje aan zee. 

Praktische Indeling: De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken die veel ruimte en licht biedt. De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een moderne badkamer. De tweede verdieping, nu een open ruimte, geeft de vrijheid om naar eigen wens in te delen, bijvoorbeeld als extra slaapkamer of thuiskantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 122

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 122

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem

Wooninfluencers

Laden..