Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een compleet gemoderniseerde, uitgebouwde en opgebouwde woning waar de oude gevelelementen het karakter van de woning laten behouden, terwijl je binnen het comfort ervaart van een A+++ woning. Beneden is een keuken met kookeiland, uitgebouwde woonkamer met 2x lichtkoepel en openslaande deuren naar de tuin op het zonnige westen. In de tuin is een overkapping geplaatst waar je beschut van de tuin kan genieten.
Op de 1e etage zijn 2 ruime slaapkamers, een moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel geheel uitgevoerd in neutrale kleurstelling. Het separate toilet is de in dezelfde kleuren uitgevoerd. Naast het toilet bevind zich de waskamer waar zich ook de technische installaties bevinden. Door de opbouw is de 2e etage gerealiseerd waar zich de 2e badkamer bevindt met een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Ook hier is het toilet separaat. Aan de voorzijde is hier een royale slaapkamer en aan de achterzijde 2 slaap- of werkkamers.
Op alle etages is vloerverwarming aanwezig, dus geen radiatoren toegepast om het comfort te optimaliseren. De hybride warmtepomp wordt voor een groot deel gevoed met elektra van de zonnepanelen.

Hier woon je een straat met doorkijk richting de Bavo, dus op fiets afstand van het gezellige centrum en enkele winkels om de hoek. Vele andere voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, medische voorzieningen, bushalte, treinstation en meerdere horecagelegenheden op loop- of fietsafstand. In de straat is er geen parkeervergunning nodig en is het parkeren gratis. Recreëren kan in één van de nabij gelegen parken of een wandeling door duinen. Is het een mooie zomerdag dan kun je ook naar het strand van Zandvoort of Bloemendaal fietsen. De uitvalswegen zijn snel aan te rijden en ook met het openbaar vervoer kun je alle kanten uit. Al deze voordelen zorgen ervoor dat dit je dit huis moet bezichtigen om te ervaren hoe jouw leven in Haarlem eruit kan zien!

Indeling

Begane grond
Bij de verbouwing is te zien dat originele elementen bij de verbouwing intact zijn gelaten of hergebruikt. Ooit lag de woning naast de tramremise en de woning past mooi in het gecombineerde straatbeeld van nieuwbouw en bestaande woningen uit begin 1900. Je komt de woning binnen in de hal met garderobe, uitgebreide meterkast en toilet met fontein. Er is een schuifdeur naar de keuken waar je meteen kan aanhaken terwijl er gekookt wordt aan het kookeiland met inductiekookplaat. In het rechte deel bevindt zich de koelvrieskast, magnetron en de heteluchtoven. De oude glas-in-loodramen zijn als voorzetraam teruggeplaatst nadat de ramen zijn vernieuwd, hiermee behoudt het pand een stuk van zijn charme. Naast de keuken is er voldoende ruimte voor een eettafel waar je met familie en vrienden kan genieten van een heerlijke maaltijd. Volledig tot rust komen kan in de tuingerichte woonkamer met 2x een lichtkoepel en openslaande deuren naar de tuin. Dit is een heerlijk lichte en open ruimte. In de tuin is een terras aangelegd grenzend aan de woning en achterin de tuin is het 2e terras overkapt.

1e etage
Vanaf overloop zijn alle ruimtes bereikbaar. Aan de voorzijde is een goede slaapkamer met daarnaast de waskamer waar zich ook de technische installaties bevinden. Er is een hybride warmtepomp, warmtepompboiler voor warm water en de verdeelunit met pomp voor de vloerverwarming. Centraal op de 1e etage bevindt zich de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Geheel uitgevoerd in wit met grijs evenals het separate toilet tegenover de badkamer. Aan de achterzijde is een royale slaapkamer over de gehele breedte van de woning.

2e etage (gerealiseerd in 2023)
De opbouw voldoet volledig aan de hedendaagse standaarden met een plat dak waarop de 10 zonnepanalen gunstig zijn geplaatst. Aan de voorzijde is een grote slaapkamer over de gehele breedte van de woning. Naast de slaapkamer is de 2e badkamer met een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Fijn is dat deze badkamer een lichtkoepel heeft en er daardoor een daglicht voorziening is. Tegenover de badkamer is ook hier een separaat toilet met fontein. Slaapkamer 4 en 5 bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Deze kamers zijn perfecte kinderkamers of werkkamers.

Deze woning is de perfecte combinatie van een authentieke Nederlandse bouwstijl voorzien van modern wooncomfort.

Bijzonderheden
• compleet gerenoveerde/uitgebreide woning (2023/2024 )
• energielabel A+++
• modern comfort door hybride warmtepomp en 10 zonnepanelen
• vloerverwarming op alle etages
• wonen op een super centrale locatie nabij het centrum van Haarlem
• sfeervolle woning met authentieke details in de gevel
• achtertuin op het westen met overkapt terras
• 5 slaapkamers en waskamer
• 2 badkamers met separaat toilet op iedere etage
• kinderopvang en scholen in de omgeving
• de bruisende binnenstad van Haarlem op korte fietsafstand
• aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 127.7
Inhoud woonhuis 452
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 34.88
Energielabel A++
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 100
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.75
Tuin breedte 4.5
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 127.7
Inhoud woonhuis 452
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 34.88
Energielabel A++
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 100
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.75
Tuin breedte 4.5
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij