Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

CHARME, COMFORT EN GEMAK: PERFECT VOOR TWEE- EN JONGE GEZINNEN
Welkom aan de Rustenburgerlaan 89! Deze prachtige woning is zonder twijfel het mooiste huis van de straat en biedt alles wat je zoekt in een stadswoning. Ideaal voor een twee persoons huishouden, jonge gezinnen en degenen die houden van alle gemakken van de stad binnen handbereik. Met karakteristieke details, een vernieuwde fundering en een heerlijke stadstuin, is dit huis een absolute must-see!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Vernieuwde fundering: Deze woning beschikt over stalen buispalen fundering en een betonvloer op de begane grond.
Karakteristieke details: Geniet van de schoonheid van glas-in-lood ramen en authentieke paneeldeuren.
Charmante geschiedenis: Het verhaal gaat dat de aannemer deze woning speciaal bouwde voor zijn moeder.
Uitstekende staat: In 2015 is de voorgevel opnieuw gevoegd en zijn de zij- en achtergevels geïmpregneerd.
Heerlijke stadstuin: Ontspan in je eigen stadsoase met achterom.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING: LEVEN IN STIJL EN GEMAK
Stap binnen in deze droomwoning aan de Rustenburgerlaan 89 en laat je verrassen door de unieke mix van charme en moderne gemakken. Met een woonoppervlakte van 84 vierkante meter biedt dit huis meer dan genoeg ruimte voor comfort en gezelligheid.

Bij binnenkomst word je direct begroet door de warme sfeer van de originele glas-in-lood ramen, die het zonlicht op een magische manier filteren en een prachtig kleurenspel creëren. De authentieke paneeldeuren voegen een vleugje nostalgie toe aan elke kamer.

De woonkamer, met zijn hoge plafonds en grote ramen, is een perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag. Stel je voor: een knisperend haardvuur, een goed boek en een glas wijn, terwijl je geniet van het uitzicht op je eigen stadstuin. Deze tuin, compleet met achterom, is een ware oase van rust in de drukte van de stad.

De keuken is modern en praktisch ingericht, met voldoende kastruimte en alle benodigde apparatuur om de lekkerste maaltijden te bereiden. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de tuin, ideaal voor gezellige barbecues met vrienden en familie op warme zomeravonden.

De eerste verdieping biedt ruimte aan twee slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme en karakter. De ruime master bedroom is een ware retreat met veel natuurlijk licht en voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast. De andere is perfect voor kinderen, gasten of als thuiskantoor.

De badkamer is modern en stijlvol, voorzien van een douche, toilet, wasmachine-aansluiting en wastafel(meubel). Hier kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen na een lange dag.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze is thans in gebruik als zolder, maar ook zeker te gebruiken als 3e slaapkamer. Een eventuele uitbouw behoort hier tot de mogelijkheden (hier kunnen geen rechten aan ontleend worden).

Het verhaal gaat dat de aannemer deze woning bouwde voor zijn moeder. Of dit nu waar is of niet, het geeft een extra laag charme en karakter aan deze toch al bijzondere woning. De aandacht voor detail en de liefde waarmee dit huis is gebouwd, zijn in elke hoek voelbaar.

In 2015 is de voorgevel opnieuw gevoegd en zijn de zij- en achtergevels geïmpregneerd, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van de woning. Dit huis is met zorg onderhouden en dat is duidelijk zichtbaar.

HOOGTEPUNTEN UITGEBREID
Deze woning beschikt over een vernieuwde fundering met stalen buispalen en een betonvloer op de begane grond, wat zorgt voor een stabiele en duurzame basis. De karakteristieke details zoals glas-in-lood ramen en paneeldeuren geven het huis een unieke charme. Het verhaal dat de aannemer deze woning bouwde voor zijn moeder, voegt nog meer charme en karakter toe. In 2015 zijn de voorgevel opnieuw gevoegd en de zij- en achtergevel geïmpregneerd, wat bijdraagt aan het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van de woning. De heerlijke stadstuin met achterom is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 298

Overige

Perceel oppervlakte 64

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 298

Overige

Perceel oppervlakte 64

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem