Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een plek waar je direct kunt intrekken, met alle comfort van het moderne leven binnen handbereik? Dit prachtige 3-kamer appartement in de Slachthuisbuurt is misschien wel precies wat je zoekt. Het is perfect voor een tweepersoonshuishouden, ideaal voor mensen die levensloopbestendig willen wonen, en een geweldige optie voor liefhebbers van het bruisende stadsleven. Dit appartement heeft het allemaal: van energielabel A+ tot een eigen parkeerplaats.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

Instapklaar 3-kamer appartement met energielabel A+: Het appartement is volledig afgewerkt en direct bewoonbaar, wat je veel tijd en moeite bespaart.
Eigen parkeerplaats en berging: Geen gedoe met parkeren na een lange dag; je hebt altijd een eigen plek.
Op loopafstand van het centrum van Haarlem: Slechts vijf minuten wandelen en je bevindt je midden in het bruisende centrum met gezellige bars, restaurants en het NS-station.
Perfecte bereikbaarheid: Diverse winkels en supermarkten zijn in de buurt, en de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.
Natuur binnen handbereik: Het strand en de duinen bevinden zich op ongeveer 30 minuten fietsen; ideaal voor een ontspannen dagje uit.
Moderne voorzieningen: De woning beschikt over een royale woonkamer met veel lichtinval, een moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur, een fijn balkon aan de voor- en achterzijde, en een moderne badkamer met een dubbel wastafelmeubel en een inloopdouche.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:

De begane grond verwelkomt je met een bellentableau, een hal en een lift die je naar de onderliggende bergingen, parkeerplaatsen en de appartementen brengt. Via de hal kom je binnen in de royale woonkamer met een moderne open keuken. Deze woonkamer geniet van veel licht en de open keuken is uitgerust met diverse moderne inbouwapparatuur, te weten: een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een 5-pits kookstel en een combi-oven. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een fijn balkon met uitzicht over de Zomerkade/Zomervaart.

De hal biedt eveneens toegang tot een praktische wasruimte, een separaat toilet en een moderne badkamer. De badkamer is stijlvol ingericht met een dubbel wastafelmeubel en een ruime douche. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee royale slaapkamers. Eén van deze slaapkamers heeft toegang tot een tweede balkon.

Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 84 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers, waardoor het ideaal is voor een tweepersoonshuishouden. Met zijn energielabel A+ is het niet alleen energie-efficiënt, maar ook toekomstbestendig. Tel daarbij op de eigen parkeerplaats en berging, en je hebt werkelijk alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern leven.

EXTRA INFORMATIE:

Het energielabel A+ zorgt ervoor dat je kunt genieten van een laag energieverbruik en bijdraagt aan een duurzamere toekomst. De eigen parkeerplaats en berging bieden extra gemak en opslagruimte, wat altijd handig is.

SAMENVATTING VAN DE HOOGTEPUNTEN:

Dit zo te betrekken 3-kamer appartement met energielabel A+ en eigen parkeerplaats, is gelegen op loopafstand van het centrum van Haarlem. In de Slachthuisbuurt, op slechts 5 minuten lopen van het bruisende centrum met gezellige bars en restaurants en het NS-station. Diverse winkels en supermarkten zijn in de nabijheid gelegen. De uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Het strand en de duinen bevinden zich op circa 30 minuten fietsen. 

Instapklaar 3-kamer appartement met energielabel A+: Dit volledig afgewerkte appartement is klaar om direct betrokken te worden. Met een energielabel A+ profiteer je van lage energierekeningen en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Je hoeft alleen maar je spullen in te pakken en te verhuizen.

Eigen parkeerplaats en berging: Geen gedoe meer met parkeren na een lange werkdag of een avondje uit. Dit appartement biedt je een eigen parkeerplaats, waardoor je altijd verzekerd bent van een plek voor je auto. Daarnaast beschik je over een eigen berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, seizoensgebonden items of andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Op loopafstand van het centrum van Haarlem: Slechts vijf minuten wandelen en je bevindt je midden in het bruisende hart van Haarlem. Geniet van de levendige sfeer, de gezellige bars en restaurants, en de diverse winkels. Het NS-station ligt ook op loopafstand, waardoor je gemakkelijk kunt reizen naar Amsterdam, Schiphol en andere bestemmingen.

Perfecte bereikbaarheid: Diverse winkels en supermarkten liggen in de nabije omgeving. De uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn binnen enkele minuten te bereiken, waardoor je snel en efficiënt kunt reizen. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist, de locatie is uitstekend.

Natuur binnen handbereik: Het strand en de duinen bevinden zich op ongeveer 30 minuten fietsen van het appartement. Dit biedt je de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur. 

Moderne voorzieningen: De royale woonkamer met veel lichtinval en een moderne open keuken, uitgerust met diverse inbouwapparatuur, biedt alle comfort die je nodig hebt. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een heerlijk balkon met uitzicht over de Zomerkade/Zomervaart, waar je kunt ontspannen en genieten van de omgeving.

Bijzonderheden:
- De servicekosten voor het appartement bedragen ca. € 162,07 per maand, inclusief € 15,- voorschot voor water. De servicekosten voor de parkeergarage bedragen ca. € 27,65 per maand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 278

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 278

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem