Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JOUW NIEUWE APPARTEMENT - PERFECT VOOR STARTERS EN (TWEE)PERSOONSHUISHOUDENS

Dit is jouw kans om te wonen in een licht en goed gelegen appartement in Haarlem. Dit appartement heeft alles wat je nodig hebt: twee lekkere balkons, een mooi uitzicht, en geen bovenburen omdat het op de bovenste verdieping ligt. Ideaal voor starters en (twee)persoonshuishoudens die willen genieten van het stadsleven en tegelijk een rustige thuisbasis zoeken.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Twee balkons: Geniet van het mooie uitzicht op beide balkons, ideaal voor je ochtendkoffie of een relaxte avond.
Bovenste verdieping: Geen bovenburen betekent meer rust en privacy.
Mooi uitzicht: Een prachtig panorama over Haarlem en Amsterdam, dankzij de hoekligging met veel lichtinval.
Nabij alle voorzieningen: Het gezellige centrum van Haarlem en de stranden/duinen van Bloemendaal en Zandvoort zijn op de fiets bereikbaar. Ook zijn er goede OV-verbindingen naar Schiphol, Amsterdam Amsterdam Zuidas en zijn uitvalswegen richting grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Leiden in de directe nabijheid gelegen.
Veel lichtinval: Door de hoekligging is er volop natuurlijk licht in het hele appartement.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Kom binnen in dit charmante appartement van 50 vierkante meter en ervaar meteen de lichte en open sfeer. Dankzij de hoekligging komt er veel natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een prettige woonomgeving.

De indeling van het appartement is goed doordacht. De ruime woonkamer heeft grote ramen die een mooi uitzicht bieden op het schilderachtige Haarlem. Stel je voor: 's ochtends wakker worden met een kopje koffie op één van de balkons, of 's avonds met een glas wijn genieten van de zonsondergang – dat kan hier allemaal.

De moderne keuken is volledig uitgerust en heeft alles wat je nodig hebt om lekkere maaltijden te bereiden. Denk aan een gezellige brunch op zondag of een diner voor twee, alles is mogelijk. De slaapkamer is ruim en licht, met voldoende kastruimte voor al je spullen. Perfect voor een goede nachtrust na een lange dag.

De badkamer is stijlvol en functioneel, voorzien van een douche, radiator en wastafel in meubel. Het separate toilet is erg fijn als je visite hebt.

Je woont hier dicht bij alle belangrijke voorzieningen zoals supermarkten, restaurants en het bruisende centrum van Haarlem, op slechts een paar minuten fietsen.

Bijzonderheden:
- Er is vrij parkeren rondom het complex, wat een groot voordeel is in deze gewilde buurt;
- De actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren zorgt voor een goed onderhouden gebouw;
- De servicekosten van ongeveer € 218,- per maand omvatten onder andere het voorschot op stookkosten, water, verzekering, schoonmaak en toekomstig onderhoud;
- Bovendien kan de oplevering in overleg snel plaatsvinden, dus je kunt snel verhuizen en genieten van je nieuwe woning.

HOOFDKENMERKEN UITGEBREID UITGESCHREVEN

Twee lekkere balkons: Begin je dag met een kop koffie in de ochtendzon en eindig met een glas wijn terwijl je de zon onder ziet gaan. 
Bovenste verdieping: Wonen op de bovenste verdieping biedt meer privacy en rust. Geen bovenburen betekent minder geluidsoverlast en meer gemoedsrust.
Mooi uitzicht: Door de hoge ligging en de vele ramen heb je een prachtig uitzicht over het historische en charmante Haarlem. Dit maakt je dagelijkse leven net dat beetje specialer.
Nabij alle voorzieningen: Het gemak van de nabijheid van de Haarlemse binnenstad en goede openbaar vervoersmogelijkheden betekent dat je alles binnen handbereik hebt, van winkels en restaurants tot cultuur en natuur.
Veel lichtinval: Dankzij de hoekligging komt er veel natuurlijk licht in alle ruimtes, wat zorgt voor een heldere en aangename leefomgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 166

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 166

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem