Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN VERRASSEND RUIME WONING IN DE INDISCHE BUURT-NOORD

Welkom in deze gezinswoning in de geliefde Indische Buurt-Noord, een ideale plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een mix van comfort, gemak en een kindvriendelijke omgeving. Hier vind je alles wat je nodig hebt: van nabijgelegen supermarkten en het zwembad, tot groene parken en goede scholen. Met de Haarlemse binnenstad op fietsafstand en uitstekende verbindingen naar de rest van de Randstad, biedt deze woning je het beste van twee werelden.

EEN UITGEBREIDE KIJK IN DE WONING

Begane grond: Entree, hal, toilet en royale woonkamer met open keuken aan de achterzijde. De open keuken beschikt over een granieten blad en diverse inbouwapparatuur, te weten: een 4-pits kookstel, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een oven. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de heerlijke tuin met schuur.

Op de eerste verdieping heb je de beschikking over twee goed bemeten slaapkamers, een bad-/wasruimte en een badkamer met een douche, wastafelmeubel en een toilet.

Op de tweede verdieping ben je eveneens voorzien van twee goed bemeten slaapkamers, die over de volle breedte zijn gesitueerd.

LIGGING EN OMGEVING

De woning is gelegen op een zeer centrale locatie in de Indische Buurt met alle voorzieningen nabij. Zo is er een grote supermarkt, en ook zwembad “De Planeet” en de bibliotheek vind je op korte afstand. Daarnaast is er een groot aanbod aan (buurt)winkels aan de Rijksstraatweg, het vernieuwde Marsmanplein en in winkelstraat ‘De Cronjé’.

Het is een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. Er zijn vlakbij diverse goede scholen, kinderopvang, speeltuinen, sportverenigingen en het nabijgelegen Schoterbos met een kinderboerderij en Artisklas.  De Haarlemse binnenstad en het station zijn slechts 10-15 minuten fietsen. Naar de duinen en het strand fiets je in 30 minuten.  

Tot slot ligt de woning erg gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen, de directe snelle busverbinding naar het centrum en het station van Haarlem is op 2 minuten loopafstand. De belangrijkste uitvalswegen (A9) richting Schiphol, Amsterdam en Alkmaar en de Randweg bereik je binnen enkele minuten autorijden.

IN HET KORT:

Deze woning combineert de goed uitgeruste woonruimte met de voordelen van een centrale, kindvriendelijke buurt. Met vier ruime slaapkamers, een royale woonkamer, een open keuken en een heerlijke voor- en achtertuin is dit de ideale plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar hun droomhuis. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en de perfecte ligging van deze woning in de Indische Buurt-Noord.

CENTRAAL GELEGEN: De woning is gelegen in de centraal gelegen Indische Buurt-Noord, een wijk die bekendstaat om zijn toegankelijkheid en nabijheid van alle benodigde voorzieningen. Op loopafstand vind je supermarkten voor je dagelijkse boodschappen, diverse buurtwinkels, en recreatieve mogelijkheden zoals zwembad "De Planeet" en de bibliotheek. Voor liefhebbers van shoppen en gezelligheid zijn de Rijksstraatweg, het vernieuwde Marsmanplein en winkelstraat ‘De Cronjé’ echte aanraders. Met een breed scala aan winkels en eetgelegenheden heb je alles binnen handbereik.

KINDVRIENDELIJKE OMGEVING: Deze woning bevindt zich in een rustige, kindvriendelijke buurt die ideaal is voor jonge gezinnen. Er zijn tal van speeltuinen in de directe omgeving waar kinderen veilig kunnen spelen. Ook zijn er diverse goede scholen en kinderopvangcentra op loopafstand, waardoor je zonder moeite een fijne plek voor je kinderen vindt. Verder kun je sportverenigingen en het nabijgelegen Schoterbos met een kinderboerderij vinden, ideaal voor gezinsuitjes en ontspanning.

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID: De locatie biedt een uitstekende verbinding met de rest van Haarlem en de Randstad. Het centrum van Haarlem en het station zijn slechts 10-15 minuten fietsen, waardoor je snel en eenvoudig toegang hebt tot alle stedelijke voorzieningen. Voor een dagje strand fiets je binnen 30 minuten naar de duinen en de kust. Ook het openbaar vervoer is top geregeld: een snelle busverbinding richting het centrum en station van Haarlem bevindt zich op slechts 2 minuten loopafstand. De belangrijkste uitvalswegen, waaronder de A9 richting Schiphol, Amsterdam en Alkmaar, zijn binnen enkele minuten te bereiken.

NETTE OPEN KEUKEN: De woning beschikt over een open keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits kookstel, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een oven. De open opzet van de keuken zorgt voor een naadloze overgang naar de woonkamer, ideaal voor gezellig samenzijn met familie en vrienden.

RUIME SLAAPKAMERS: Met vier goed bemeten slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De kamers zijn licht, ruim en flexibel in te richten naar eigen smaak en behoefte. Of je nu extra slaapkamers voor de kinderen nodig hebt, een thuiskantoor, of een hobbyruimte, deze woning kan het allemaal bieden. 

NABIJ OPENBAAR VERVOER EN UITVALSWEGEN: De woning ligt uiterst gunstig ten opzichte van openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen. De directe snelle busverbindingen naar het centrum en het station van Haarlem zijn slechts 2 minuten lopen, waardoor je snel en comfortabel kunt reizen zonder afhankelijk te zijn van de auto. Daarnaast bereik je binnen enkele minuten autorijden de belangrijkste uitvalswegen zoals de A9, die je snel naar Schiphol, Amsterdam en Alkmaar brengt. Ook de Randweg is eenvoudig te bereiken, wat zorgt voor een uitstekende mobiliteit en flexibiliteit.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 103

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 397

Overige

Perceel oppervlakte 103

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem