Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! Voor deze woning geldt een voorrangsregeling voor huurders van een sociale huurwoning van Pré Wonen. Huurders hebben tot en met 21 oktober 2024 de tijd om de woning te bezichtigen en een bod uit te brengen. Na deze termijn is het mogelijk om als niet huurder een bezichtiging te plannen, voor deze tijd wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Let op! Het betreft een bieden vanaf prijs! €325.000,- k.k.

Welkom in de Burgwalbuurt, waar je de perfecte balans vindt tussen rust en het bruisende stadsleven! Dit knusse startersappartement met uitzicht op het water van de Burgwal is ideaal voor eenpersoonshuishoudens en jonge starters. Met het centrum van Haarlem op korte loopafstand, geniet je van alle gemakken die deze levendige buurt te bieden heeft. Ontdek het potentieel van dit charmante appartement en maak er jouw nieuwe thuis van!

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Start je dag met een blik op het kabbelende water van de Burgwal vanuit je woonkamer. Dit appartement biedt een serene en lichte leefruimte met een open keuken, ideaal voor zowel ontspannen avonden als gezellige etentjes met vrienden.

LOCATIE EN GEMAK
Gelegen in de populaire Burgwalbuurt, zit je hier op een steenworp afstand van het centrum van Haarlem. Of je nu zin hebt in een avondje uit, een wandeling langs de grachten of een middag shoppen, alles ligt binnen handbereik. De historisch rijke omgeving en de levendige sfeer van de buurt maken dit een ideale plek om te wonen.

PRAKTISCHE INDELING
Bij binnenkomst in het appartement kom je in een hal met meterkast en een kast voor de cv-ketel (Intergas 2020). De woonkamer, met een open keuken, biedt een fijne leefruimte met uitzicht op het water. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer, die toegang biedt tot een zonnige achtertuin op het zuidoosten. Dit is de perfecte plek om in de ochtend van je koffie te genieten.

POTENTIEEL OM TE MODERNISEREN
De badkamer van het appartement, voorzien van een wastafel, douche en toilet, biedt mogelijkheden om naar eigen smaak te moderniseren. Dit is een uitstekende kans om een persoonlijke touch aan de woning te geven.

EXTRA BERGRUIMTE
Aan de overkant van de straat bevindt zich een aparte berging. Deze opslagruimte is ideaal voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt, zoals seizoensgebonden items of sportuitrusting.

SAMENGEVOEGDE HIGHLIGHTS
Dit startersappartement ligt in de geliefde Burgwalbuurt, op loopafstand van het centrum van Haarlem. Het biedt een prachtig uitzicht op het water van de Burgwal en beschikt over een praktische indeling: een hal met meterkast en cv-ketel (Intergas 2020), een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met toegang tot een zonnige achtertuin en een te moderniseren badkamer. Daarnaast is er een handige aparte berging aan de overkant van de straat.
Laat je verrassen door dit sfeervolle startersappartement met uitzicht op de Burgwal! Geniet van de rust in de slaapkamer met toegang tot een zonnige achtertuin en ontdek de mogelijkheden om het naar eigen smaak te moderniseren.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 50 m2;
- Bouwjaar ca. 1987;
- Servicekosten ca. €120,- per maand
- De akte van levering dient gepasseerd te worden bij projectnotaris Batenburg in Haarlem;
- Op de woning rust een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na passeren van de akte van levering bij de notaris;
- Verkoop aan natuurlijk persoon voor eigen gebruik;
- Aanvullende clausules op te nemen in de koopovereenkomst van toepassing;
- Oplevering zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 weken na tekenen koopovereenkomst.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 167

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 167

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem