Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEKE KANS AAN HET VONDELPARK!

Welkom in het hart van de bruisende stad, waar de chique P.C. Hooftbuurt je uitnodigt om te wonen op een absolute toplocatie. Deze riante bovenwoning, met een spectaculair uitzicht op het Vondelpark, is een kans die niet vaak voorbij komt. Droom weg op het zonnige dakterras of geniet van de ruimte die deze drielaagse bovenwoning biedt. Alles wat je nodig hebt, van cultuur tot winkelparadijs, bevindt zich op loopafstand. Dit is dé plek waar comfort, luxe en het bruisende stadsleven samenkomen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Fantastische ligging aan het Vondelpark: De groene Vossiusstraat grenst direct aan het Vondelpark. Vanuit de woning geniet je van een vrij en adembenemend uitzicht over dit prachtige stadspark.
Familiehuis: Deze drielaagse bovenwoning biedt een royale woonoppervlakte van ruim 200 m2. Met een eigen entree en veel ruimte, ideaal voor grote gezinnen.
Buitenruimte: De woning beschikt over een Frans balkon met parkzicht en een dakterras van circa 13 m2, gelegen op het zuiden. Heerlijk genieten van de zon!
Comfortabel wonen: In 2017 is het pand voorzien van een nieuwe fundering. VVE Vossiusstraat 18, bestaande uit slechts twee leden, beschikt over een MJOP. Bovendien is het pand gelegen op eigen grond.
Omgeving: Gelegen op een toplocatie, vlakbij de P.C. Hooftstraat, het Museumplein en het Leidseplein. Met een parkeervergunning kun je zowel voor de deur parkeren als in de overdekte Q-park onder het Museumplein.

Middels de eigen entree en opgang bereik je de tweede verdieping, waar je je onmiddellijk wordt betoverd door het prachtige uitzicht op het Vondelpark. De riante woonkamer op de tweede verdieping biedt een overvloed aan licht en ruimte, terwijl de stijlvolle afwerking en het adembenemende uitzicht naar buiten je zintuigen prikkelen. De openslaande deuren naar het Franse balkon laten een frisse bries binnen en bieden een schitterend uitzicht over het park – de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend.

Aangrenzend aan de woonkamer is de eetkamer gesitueerd. Beide ruimtes zijn voorzien van hoge plafonds en grote ramen. Hier kun je ontspannen met je favoriete boek of genieten van gezellige avonden met vrienden en familie. De separate keuken biedt voldoende ruimte en is naast de eetkamer gelegen.

Met maar liefst vier ruime slaapkamers, biedt deze woning genoeg plek voor elk gezinslid om zich terug te trekken en te genieten van privacy. De master bedroom (momenteel ingericht als tweede woonkamer), gelegen op de derde verdieping, beschikt over grote ramen die uitkijken op het groen van het Vondelpark. De overige drie slaapkamers zijn even ruim en licht, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen, gasten of een thuiskantoor.

Het dakterras op het zuiden is een ware oase van rust. Met 13 m2 aan buitenruimte kun je hier de hele dag door genieten van de zon, terwijl je uitkijkt over de daken van Amsterdam. Of je nu houdt van zonnebaden, een kop koffie, of een goed glas wijn, dit dakterras biedt voor ieder wat wils.

Het pand is in 2017 voorzien van een nieuwe fundering. De VVE bestaat uit twee leden en beschikt over een MJOP. Bovendien ligt het pand op eigen grond.

En dan is er nog de locatie. Stel je voor: je woont aan het prachtige Vondelpark, op een steenworp afstand van de meest exclusieve winkelstraat van Nederland, de P.C. Hooftstraat. Je wandelt zo naar het Museumplein voor een cultureel uitstapje of naar het Leidseplein voor een avondje uit. En met de parkeervergunning parkeer je gemakkelijk voor de deur of in de overdekte Q-park onder het Museumplein.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 201 m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1879;
- Fantastische ligging met uitzicht over het Vondelpark;
- Drielaagse bovenwoning;
- Eigen entree en opgang;
- Frans balkon aan het Vondelpark en dakterras op het zuiden;
- Vier slaapkamers en twee badkamers;
- VVE voorzien van MJOP;
- Servicekosten €75 per maand;
- Kozijnen en plafonds verkeren in matige staat en dienen te worden gerenoveerd;
- Fundering vernieuwd in 2017;
- Gelegen op eigen grond;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1879
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1879
Woon oppervlakte 201
Inhoud woonhuis 665

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1879
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1879
Woon oppervlakte 201
Inhoud woonhuis 665

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum