Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROOMAPPARTEMENT IN WEIDEVENNE 'AZIË' - PERFECT VOOR SENIOREN EN TWEE-PERSOONSHOUDENS
Welkom in jouw nieuwe thuis in Weidevenne 'Azië'! Dit prachtige appartement biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en zorgeloos wonen. Ideaal voor senioren en twee-persoonshuishoudens, deze woning combineert gemak, stijl en een gunstige locatie. Met energielabel A en een woonoppervlakte van 88 m², geniet je hier van ruimte en duurzaamheid.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:
- Geweldige Locatie: Gelegen in de geliefde buurt Weidevenne 'Azië', dichtbij alle voorzieningen.
- Voorzieningen Nabij: Supermarkten, winkels, en openbaar vervoer zijn op loopafstand.
- Ruime Slaapkamers: Twee goed bemeten slaapkamers, perfect voor een gezin of werkruimte.
- Eigen Berging: Handig voor extra opslagruimte.
- Actieve Vereniging van Eigenaars: Goed onderhouden en betrokken VvE.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Stap binnen in dit prachtige en lichte appartement en ervaar de rust en ruimte die deze woning te bieden heeft. De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken en leidt je naar de lichte en uitnodigende woonkamer. Hier geniet je van het ochtendzonnetje door de oostgerichte ramen, die een warme gloed werpen op de gezellige zithoek. Het balkon biedt een heerlijk plekje voor je ochtendkoffie of een ontspannen middag met een goed boek.

De woonkamer loopt naadloos over in de eetruimte, waar je met gemak een grote eettafel kunt plaatsen voor gezellige diners met familie en vrienden. De functionele keuken, hoewel gedateerd, is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Met een beetje fantasie en een opfrisbeurt maak je hier een moderne culinaire droom van.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide voorzien van grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. De hoofdslaapkamer is een oase van rust en privacy, perfect voor een goede nachtrust. De tweede slaapkamer is ideaal als logeerkamer, werkruimte of hobby/sportkamer; de mogelijkheden zijn eindeloos.

De badkamer en het toilet zijn nog in originele staat, wat je de vrijheid geeft om deze naar eigen smaak te moderniseren. De badkamer is verder nog in prima staat voorzien van een ligbad, een aparte douche en een wastafel, alles wat je nodig hebt om je dag fris te beginnen of heerlijk te ontspannen na een drukke dag.

Een van de grootste pluspunten van deze woning is de eigen berging. Of je nu fietsen, gereedschap of seizoensgebonden spullen wilt opbergen, je hebt altijd voldoende ruimte tot je beschikking. Daarnaast is er een actieve Vereniging van Eigenaars die zorgt voor een goed onderhouden gebouw en een prettige leefomgeving. Het wooncomplex heeft de beschikking over een liftinstallatie. Dit maakt de verhuizing wel zo makkelijk. 

Voel de rust van de groene omgeving, ruik de vers gezette koffie op je balkon, hoor de vogels fluiten in de ochtend, zie de ruime kamers en proef de vrijheid van een eigen plek. Wacht niet langer, plan direct je bezichtiging en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis! Ga nu naar onze website en neem de eerste stap naar comfortabel wonen in Weidevenne 'Azië'.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 292

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 292

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend