Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN EN GEZINNEN MET OUDERE KINDEREN

Welkom in deze prachtige woning gelegen in de gewilde buurt De Wheermolen. Perfect voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort. Deze woning combineert moderne luxe met een gunstige ligging in een rustige, groene omgeving. Geniet van een ruime tuin, energiebesparende voorzieningen en vier royale slaapkamers. Hier vindt elk gezinslid zijn eigen plek! 

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Groene en volwassen woonwijk: Gelegen in een rustige wijk met veel groen en voldoende openbare parkeerplaatsen.
- Luxe en moderne keuken: Volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur.
- Riante badkamer: Een stijlvolle en moderne badkamer voor ultiem comfort.
- Vier ruime slaapkamers: Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een grote slaapkamer op de tweede verdieping.
- Diepe tuin op het noordwesten: Een brede en diepe tuin met een vrijstaande stenen berging.
- Energiebesparend: Energielabel A dankzij 9 zonnepanelen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit prachtige familiehuis waar elk detail met zorg is afgewerkt. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door een ruime hal die leidt naar een lichte en gezellige woonkamer. Stel je voor: je ploft neer op de bank na een lange dag en kijkt uit over de groene wijk door de grote ramen, waardoor het licht heerlijk naar binnen stroomt. De nieuwe kunststof kozijnen zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor uitstekende isolatie.

De keuken is een droom voor iedere kookliefhebber. Met ruime werkbladen, een inductiekookplaat, een combi-oven en een vaatwasser kun je hier elk culinair meesterwerk creëren. Terwijl je kookt, kunnen de kinderen hun huiswerk maken aan de eettafel, of misschien wel een bordspel spelen in de woonkamer. 

De eerste verdieping beschikt over drie royale slaapkamers, perfect voor de kinderen of als werkruimte. Iedere kamer straalt rust en comfort uit, en biedt voldoende ruimte voor bedden, bureaus en opbergruimte. De moderne badkamer, met een inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel, nodigt uit tot een heerlijk verfrissende start van je dag.

De verrassing van het huis bevindt zich op de tweede verdieping: een royale vierde slaapkamer. Ideaal als ouderlijke suite, logeerkamer of hobbyruimte. De royale dakkapel zorgt voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de omgeving.

De tuin is een oase van rust. Gelegen op het noordwesten, biedt het de perfecte plek voor lange zomeravonden met vrienden en familie. Barbecueën, tuinieren of gewoon ontspannen met een goed boek – de mogelijkheden zijn eindeloos. De stenen berging biedt voldoende ruimte voor fietsen, tuinmeubilair en gereedschap.

Met energielabel A is deze woning niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. De 9 zonnepanelen op het dak zorgen voor een lage energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk. De recente updates, zoals de nieuwe cv-ketel en de vernieuwde meterkast in 2022, garanderen dat je hier zonder zorgen kunt wonen.

ENERGIEZUINIGE VOORZIENINGEN EN UPDATES

Deze woning is recentelijk voorzien van diverse verbeteringen die bijdragen aan het comfort en de duurzaamheid. De gevel is geïsoleerd, wat zorgt voor een aangename binnentemperatuur en een lagere energierekening. Deels voorzien van kunststof kozijnen, geniet je van onderhoudsarme en goed geïsoleerde ramen en deuren. De cv-ketel, geplaatst in 2022, en de vernieuwde meterkast uit hetzelfde jaar, bieden betrouwbaarheid en modern comfort. Dit huis is klaar voor de toekomst!

UITGEBREIDE HOOGTEPUNTEN

Dit droomhuis, gelegen in een groene en volwassen woonwijk, biedt voldoende openbare parkeerplaatsen. De luxe en moderne keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, perfect voor elke kookliefhebber. De riante badkamer biedt ultiem comfort met een inloopdouche en stijlvol wastafelmeubel. Met vier ruime slaapkamers, drie op de eerste verdieping en een geweldige vierde op de tweede verdieping, is er ruimte voor het hele gezin. De diepe en brede tuin op het noordwesten met een vrijstaande stenen berging zorgt voor een heerlijke buitenruimte. Het energielabel A, dankzij 9 zonnepanelen, maakt deze woning duurzaam en kostenbesparend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend