Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM BIJ JOUW NIEUWE THUIS
Ben je op zoek naar een royaal, stijlvol appartement met een adembenemend uitzicht? Dan heb je precies gevonden wat je zocht! Dit prachtige 3-kamerappartement op de 8e verdieping van een modern wooncomplex heeft alles wat je hartje begeert. Ideaal voor jonge stellen, kleine gezinnen of de moderne stedeling die op zoek is naar comfort en luxe. Ontdek hoe dit unieke appartement je leven kan verrijken!

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Dit charmante appartement bevindt zich op de 8e verdieping van een eigentijds wooncomplex en biedt een woonoppervlakte van maar liefst 76 vierkante meter. Je zult meteen verliefd worden op de ruime en lichte woonkamer, die dankzij de grote raampartijen badend is in het zonlicht. De ligging op het zuidwesten zorgt ervoor dat je de hele dag door van de zon kunt genieten, en het balkon is dan ook de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn bij zonsondergang.

De moderne keuken is volledig uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur. Denk aan een vaatwasser, oven, en een ruime koelkast. Hier kun je zonder moeite de heerlijkste gerechten bereiden. De keuken gaat naadloos over in de eetkamer, waar je een grote eettafel kwijt kunt. Ideaal voor gezellige diners met vrienden of familie.

De twee slaapkamers zijn ruim bemeten en bieden volop mogelijkheden voor een persoonlijke touch. De hoofdslaapkamer biedt genoeg ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast, terwijl de tweede slaapkamer perfect is als kinderkamer, gastenkamer of thuiswerkplek.

De badkamer is strak en modern, voorzien van een ruime douche en een elegant wastafelmeubel. Het aparte toilet zorgt bovendien voor extra gemak en privacy.

Je zult ook de extra voorzieningen waarderen, zoals de eigen berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, koffers of seizoensartikelen. De liftinstallatie maakt het dagelijks leven een stuk gemakkelijker, vooral na een lange dag of met zware boodschappen.

Tenslotte, het appartement heeft een energielabel C, wat betekent dat het relatief energiezuinig is en bijdraagt aan lagere energiekosten. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

BELANGRIJKE INFORMATIE
- Verkoop betreft een uitponding: Dit betekent dat het appartement wordt verkocht na verhuur en professioneel is gecontroleerd.
- Projectnotaris van kracht: De notaris is al aangewezen en zorgt voor een vlotte afhandeling van de verkoop.
- Niet zelfbewoningsclausule: De clausule wordt opgenomen bij verkoop, wat inhoudt dat de verkoper het pand niet zelf heeft bewoond.

HIGHLIGHTS
Dit 3-kamerappartement op de 8e verdieping biedt een ruim en licht leefoppervlak van 76 m², met een prachtig uitzicht dankzij de ligging op het zuidwesten. De moderne keuken en badkamer zijn stijlvol afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Twee goed bemeten slaapkamers bieden volop ruimte voor een groot bed en extra meubels. Extra opslagruimte en gemak dankzij de eigen berging en liftinstallatie. Met een energielabel C is dit appartement niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. Perfect voor jonge stellen, kleine gezinnen of stedelingen die op zoek zijn naar luxe en comfort.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 252

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 252

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend