Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Stel je voor: iedere dag werken en wonen in een pand vol charme, gelegen in het hart van Purmerend. Dit unieke hoekpand biedt de perfecte balans tussen werk en privé voor echte ondernemers. Het pand is vanaf 2013 gemoderniseerd door de huidige eigenaar maar het heeft de historische allure behouden. Met een winkelruimte van maar liefst 30 m² beneden en twee ruime woonlagen erboven, is dit de droomlocatie voor creatieve geesten en gepassioneerde ondernemers. Ontdek vandaag nog hoe je jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen—en dat allemaal vanuit je eigen huis.

HOOFDKENMERKEN

- Unieke mogelijkheid tot wonen boven je eigen winkel: Combineer werk en privé op één locatie en ervaar het ultieme gemak.
- Geheel aangepakt door de huidige eigenaar: Het pand is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.
- Charmant pand op een supercentrale ligging: Gelegen in het bruisende hart van Purmerend, geniet je van alle gemakken en voorzieningen binnen handbereik.
- Winkelruimte van circa 30 m²: Een ideale plek om je dromen waar te maken en je bedrijf te laten floreren.
- Beschikking over een dakterras en stadse buitenplaats.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Dit prachtige pand in Purmerend stamt uit 1925 en biedt een zeldzame kans voor diegenen die een perfecte plek zoeken tussen wonen en werken. Gelegen in het levendige Purmerendse centrum, biedt het de ideale locatie voor een succesvolle onderneming. De winkelruimte van circa 30 m² beneden biedt genoeg ruimte voor een breed scala aan zakelijke mogelijkheden. Of je nu een boetiek, atelier of kantoor aan huis wilt, deze ruimte kan moeiteloos aan je wensen worden aangepast. Let op voor het gebied “Binnenstad” geldt een zogenoemd voorbereidingsbesluit. Dat houdt in dat in principe elke wijziging van gebruik ten opzichte van de huidige situatie strijdig is. Om te bepalen of in specifieke gevallen medewerking verleend kan worden zal de gemeente Purmerend de voorgenomen wijzigingen beoordelen en bespreken.  

Bij binnenkomst via de voorzijde valt meteen de ruime winkelruimte op. Hoewel hier nu Brocante verhandeld wordt kun je hier zelf bepalen wat er verhandeld gaat worden. De huidige eigenaar heeft niet alleen de binnenkant volledig aangepakt, maar ook de dakconstructie vernieuwd. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.

De winkelruimte is licht en uitnodigend, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De indeling is efficiënt en praktisch, waardoor je het maximale uit de beschikbare ruimte kunt halen. De aangename sfeer trekt klanten aan en zorgt ervoor dat ze zich direct op hun gemak voelen.

Boven de winkelruimte bevinden zich twee ruime woonlagen met een woonoppervlakte van circa 108 m². Dit biedt genoeg ruimte voor een comfortabel leven. De woonkamer is ruim en licht, met voldoende ruimte voor zowel ontspanning als entertainment. Hier bevindt zich ook de moderne keuken (2019) voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

De badkamer en separate toilet zijn eveneens vernieuwd in 2019. Waarvan de badkamer lekker ruim is en voorzien van een douche en wastafel. De slaapkamers zijn rustig gelegen, wat zorgt voor een goede nachtrust na een drukke werkdag.

Het energielabel van het pand is F, maar door de recente renovaties is de isolatie aanzienlijk verbeterd. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer. De nieuwe binnen- en dakconstructie dragen bij aan de duurzaamheid en energie-efficiëntie van het pand.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

Dit unieke woon/winkelpand in het centrum van Purmerend biedt een ongeëvenaarde kans voor ondernemers die hun werk en privéleven willen combineren. Het pand is flink aangepakt door de huidige eigenaar, inclusief een nieuwe binnen- en dakconstructie. Met een charmante uitstraling en een centrale ligging, is dit de perfecte plek om je bedrijf te starten en te laten groeien. De winkelruimte van circa 30 m² biedt tal van mogelijkheden voor verschillende bedrijfsactiviteiten, terwijl de ruime woonlaag erboven zorgt voor een comfortabel en praktisch woonleven. 

Dit unieke woon/winkelpand combineert het beste van twee werelden: ruime winkelruimte van circa 30 m² en een gemoderniseerde woning boven de winkelruimte van circa 108 m². ?? Ideaal voor ondernemers die hun bedrijf aan huis willen! 

Hoogtepunten:
- Pand heeft een dubbele bestemming
- Supercentrale ligging
- Nieuwe binnen- en dakconstructie
- 2 ruime slaapkamers
- Circa 108 m² woonoppervlakte

Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging via onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 512

Overige

Perceel oppervlakte 82

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 512

Overige

Perceel oppervlakte 82

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend