Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

RUIME EENGEZINSWONING IN EEN FIJNE WIJK

Ben je op zoek naar een huis met genoeg ruimte voor het hele gezin? Deze eengezinswoning, gelegen op een goede locatie,  heeft vier ruime slaapkamers, onderhoudsvrije kunststof kozijnen, een dakkapel voor extra ruimte en licht, en een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Perfect voor gezinnen die een praktisch en comfortabel huis zoeken.

BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze eengezinswoning ligt in een rustige buurt en is ideaal voor gezinnen. Bij aankomst zie je meteen de royale voortuin. Parkeren doe je eenvoudig voor de deur. Binnenkomend in de hal, krijg je rechts toegang tot de aangebouwde berging en links tot de toiletruimte en de woonkamer, die lekker ruim is. De woonkamer beschikt over een sfeervolle open haard en loopdeur naar de zonnige achtertuin. De open keuken sluit mooi aan op de woonkamer, zodat je tijdens het koken in contact blijft met de rest van het gezin. De keuken is voorzien van diverse keukenapparatuur en kijkt uit op de voortuin. 

De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft de hele dag zon. Ideaal voor een kop koffie in de ochtend of een barbecue in de avond. Een heerlijke plek om even tot rust te komen na een lange werkdag.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, allemaal ruim genoeg voor een bed en een kast. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. 

Op de tweede verdieping vind je de derde en zelfs de vierde slaapkamer. Door de dakkapel is een van deze kamers voorzien van extra ruimte en daglicht. De slaapkamer is overigens ook prima geschikt voor gebruik als werkkamer of hobbykamer.

De woning is verder naar eigen wens te moderniseren, wat je de mogelijkheid geeft om je eigen stijl toe te passen. De kunststof kozijnen maken het onderhoud een stuk makkelijker en de groene gevelkleding is ook al onderhoudsvrij.

De aangebouwde berging biedt extra ruimte voor fietsen of een kinderwagen, en is handig als opslagruimte. Al met al een praktisch huis waar je fijn kunt wonen.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Deze eengezinswoning heeft vier ruime slaapkamers en is ideaal voor gezinnen. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij en de dakkapel op de tweede verdieping zorgt voor extra licht en ruimte. De zonnige achtertuin op het zuidwesten biedt de hele dag zon. Parkeren doe je eenvoudig voor de deur en de aangebouwde berging is handig voor fietsen of een kinderwagen. De woning kan naar eigen wens worden gemoderniseerd en heeft een ruime woonkamer met open keuken en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 402

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend