Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een heerlijk praktisch ingedeeld twee kamer appartement gelegen op de eerste verdieping met een heerlijk balkon en vrijwel gas-loos!

Indeling
Entree op de eerste verdieping. Hal welke toegang geeft tot nagenoeg alle vertrekken van het appartement.
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, is ruim en aangenaam licht door de grote ramen. Aan het einde van de middag komt de zon hier heerlijk naar binnen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken in zwart witte kleurstelling is voorzien van een wasmachine en gasfornuis met oven. Een extra groep t.b.v. een inductiekookplaat is al aangelegd. Tevens biedt te keuken ruimte aan de elektrische boiler van 80L. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon op het zuidoosten. Een heerlijke plek om te genieten van de middagzon.
De slaapkamer bevindt zich ook aan deze achterkant. De kamer beschikt over een deur die toegang geeft tot het balkon.
De badkamer is in het midden van het appartement gelegen. Deze is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. Verder is er nog een berging op de zolderetage.

De omgeving
Fraaie, afwijkende architectuur en hofjes met een intieme sfeer. Een wijk met prachtige woningen in Amsterdamse School stijl. Laat u verrassen door de Transvaalbuurt! Een hippe buurt met een breed scala aan winkels, uitgaansgelegenheden en sportfaciliteiten. En binnen enkele minuten bent u in het Frankendael park, Oosterpark of Flevopark. Op circa 50 meter van de woning vindt u Nederlands’ grootste buurtsuper voor uw dagelijkse boodschappen met in haar directe verlengde de Pretoriusstraat waar Slagerij Poldervaart zich bevindt net als diverse groentezaakjes. Uiteraard kunt u ook terecht op de nabijgelegen Dappermarkt of Oostpoort voor een nog uitgebreidere winkelervaring. Om de hoek, op nog geen vijf minuten lopen, vindt u het Beukenplein met diverse hippe horeca als coffee Bru, Bar Bukowski of La Cerveceria en natuurlijk Erik’s Delicatessen. Ook voor een culinaire ervaring hoeft u niet ver, zo liggen bijvoorbeeld De Kas, The Cottage en Restaurant Rijsel allen op loopafstand. Meer van het hardlopen, de Amstel, het Oosterpark en Park Frankendael liggen allen direct om de hoek.

Bereikbaarheid
Het appartement is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De Ring A10, A1 & A2 zijn eenvoudig bereikbaar. Met de tramlijnen 1, 3, 14 en 19 zijn alle uithoeken van de stad te bereiken. De Metro is nabijgelegen en u bent dan ook met een minuut of 5 op Centraal Station Amsterdam. De NS-stations Amstel, Muiderpoort, en Science Park liggen ook nog eens vlakbij. Liever fietsen? In minder dan 10 fiets-minuten is het centrum bereikbaar. Kortom de bereikbaarheid is echt uitstekend te noemen.

- De Vereniging van Eigenaars is ingeschreven bij de kamer van koophandel en is actief.
- De servicekosten bedragen € 106,07 per maand
- Voor de berging is er een gebruiksovereenkomst.
- Verwarming doormiddel van Ecosun infraroodpanelen
- Warm water via de Elektrische Artiston boiler 80L (2022)
- Een extra groep t.b.v. een inductie-kookplaat is al aangelegd
- Gelegen op grond uitgegeven in een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De canon is vooruitbetaald/afgekocht tot en met 15-07-2058

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 38.9
Inhoud woonhuis 136.9
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 38.9
Inhoud woonhuis 136.9
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Heren van Snoek Makelaardij