Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Modern en strak 3-kamer appartement van 88 m2 met grote raampartijen, riant balkon, berging en de mogelijkheid om er een parkeerplaats bij te kopen. De woning ligt op de vierde verdieping van een in 2014 gebouwd appartementencomplex in Oost en biedt mede door het uitstekende isolatieniveau, de vloerverwarming en de prettige natuurlijke lichtinval een hoog wooncomfort. Het complex is voorzien van een liftinstallatie, een binnentuin, bergingen in de onderbouw en een parkeergarage.

PARKEREN
De koper heeft de mogelijkheid om, naast de aankoop van het appartement, een parkeerplaats te kopen voor € 50.000,-.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De woning is onderdeel van Oostpoort, gelegen op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek in Amsterdam-Oost. Oostpoort bevindt zich tussen de Linnaeusstraat, de Ringvaart en de Polderweg. De Albert Heijn is direct via de lift in het complex toegankelijk. Voor de dagelijkse boodschappen kan je verder terecht bij het moderne en autovrij winkelcentrum op de begane grond met horecagelegenheden, terrassen, supermarkten, internationale modeketens en kleine boetiekjes. De Dappermarkt, de hippe Javastraat en Artis zijn binnen een paar minuten op de fiets te bereiken. De woning bevindt zich in de nabijheid van zowel het Oosterpark, Frankendaelpark als het Flevopark. Binnen slechts enkele minuten lopen bereik je het Muiderpoortstation en Amsterdam CS ligt op 15 minuten fietsen.

INDELING
Begane grond:
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, liftinstallaties, trappenhuis en toegang tot de binnentuin op de eerste verdieping, de berging op -1 en de parkeerplaats op -2. Via hier kan met de roltrap omhoog naar de Albert Heijn worden gelopen.

Vierde verdieping (voorzien van gietvloer met vloerverwarming):
Via de entree kom je binnen in de hal met meterkast en garderobekast. De royale woonkamer is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een prettige natuurlijke lichtinval. Vanuit de woonkamer is een riante balkon van 9 m2 bereikbaar. De open keuken is geplaatst in hoekopstelling en voorzien van een schiereiland, een vaatwasser, elektrische heteluchtoven, 5-pits gasstel incl. wokbrander, afzuigkap en een koel-/vries combinatie. Vanuit de woonkamer is de hal bereikbaar die toegang geeft aan de twee slaapkamers, de separate toiletruimte, de was-/stookruimte en de badkamer. De badkamer is compleet uitgevoerd en voorzien van vloerverwarming, wastafel, ligbad, douchecabine en een handdoekradiator. De master bedroom is voorzien van een vaste kast en een deur naar het grote balkon.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De (onder)Vereniging van Eigenaren Oostpoort woningen Blok 3 is actief, het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd door ‘Munnik V.v.E. Beheer BV’ , er wordt jaarlijks vergaderd, er is een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) en een Huishoudelijk Reglement van toepassing. Het complex is in 2010 gesplitst in appartementsrechten en in 2013 is de splitsingsakte gewijzigd. Het appartementsrecht (woning) maakt het 9/1.465-ste uit in de gemeenschap, de parkeerplaats maakt het 1/293-ste aandeel uit in de gemeenschap. De servicekosten voor de woning bedragen € 168 per maand en per parkeerplaats € 32,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. De huidige indexcanon voor het appartement bedraagt € 1.583,- per jaar en is fiscaal aftrekbaar. De indexcanon bedraagt per parkeerplaats € 70,- per jaar. Het erfpachttijdvak loopt tot en met 15 juni 2060. De huidige eigenaar heeft nog in 2019 de aanvraag gedaan voor eeuwigdurend afkopen van de erfpacht, waardoor u nog kunt profiteren van de gunstige voorwaarden.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580)
• Bruto vloeroppervlakte woning: 100 m2.
• Gebruiksoppervlakte wonen: 88 m2.
• Gebouw gebonden buitenruimte (balkon): 9 m2.
• Externe bergruimte: 5 m2.
• Bruto inhoud woning: 291 m3.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 2014.
• Het balkon is gesitueerd op de avondzon.
• Isolatie: volledig geïsoleerd.
• Energielabel: A.
• Glasvezel internet aanwezig.
• Berging (en eventueel parkeergarage) in onderbouw
• In de koopakte komt een meetclausule te staan.
• Vraagprijs € 650.000,- exclusief parkeerplek, deze heeft een meerprijs van € 50.000,-.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 291

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 291

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum