Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je een starter op de woningmarkt, een dynamisch twee persoons huishouden of iemand die de bruisende stadse voorzieningen binnen handbereik wil hebben? Dan is dit keurig gerenoveerde appartement in de gezellige Oosterparkbuurt jouw droomstart. Met een lichte woonkamer, twee balkons en een moderne afwerking biedt dit huis comfort en stijl in één. Voel de stadse energie en geniet tegelijkertijd van je eigen rustige plek.

Stap binnen in dit prachtig gerenoveerde appartement en laat je omarmen door de warme sfeer die de lichte woonkamer uitstraalt. De vernieuwde half open keuken nodigt uit tot het bereiden van smakelijke gerechten. De ochtendzon kust je wakker op het balkon aan de voorzijde, waar je geniet van het uitzicht en de rustige ambiance van de buurt.

De slaapkamer, jouw persoonlijke oase, biedt alle ruimte voor een queensizebed en een kledingkast. De tweede kamer, met toegang tot het balkon aan de achterzijde, is de ideale flexibele ruimte die zich aanpast aan jouw levensstijl. Of je nu thuiswerkt of een hobbykamer wenst, hier kan het allemaal.

De badkamer is een toonbeeld van modern comfort. De douche is een verkwikkende waterval en het op maat gemaakte eikenhouten meubel voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine. En over gemak gesproken, de locatie van dit appartement is ongeëvenaard. De Tweede Boerhaavestraat is een rustige straat van waaruit je binnen enkele minuten de binnenstad, de Dappermarkt of het Tropenmuseum bereikt. En met de uitstekende bereikbaarheid via openbaar vervoer of auto, is dit de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die van de stad houdt.

Met energielabel B woon je niet alleen comfortabel, maar ook energiebewust. De separate berging op de begane grond biedt extra opslagruimte voor je fiets of seizoensspullen. En met het eeuwigdurend recht van erfpacht hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. De actieve en gezonde VVE zorgt ervoor dat het pand goed onderhouden blijft, zodat jij onbezorgd kunt genieten van je nieuwe thuis.

Bijzonderheden:
- Het Oosterpark, winkels en horeca op loopafstand;
- Actieve VVE , servicekosten €85,32
- Energielabel B;
- Instapklaar!
- Eeuwigdurend erfpachtrecht vastgeklikt

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 183

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 55
Inhoud woonhuis 183

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord