Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een leuke plek in de hipste buurt van Amsterdam, een woning die comfort en stijl biedt, en waar je kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft? Dit prachtige appartement in de Oosterparkbuurt is dé plek waar je dromen werkelijkheid worden. Met een royale en lichte leefruimte, moderne voorzieningen, en een locatie die zowel levendig als bereikbaar is, biedt deze dubbele bovenwoning van 83 m² alles wat je nodig hebt.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Indeling: Deze dubbele bovenwoning voelt ruim aan. Met een royale woonkamer met open woonkeuken, twee slaapkamers en een moderne badkamer biedt deze woning volop comfort en ruimte.
Licht en ruimte: Het appartement biedt een grote leefruimte en is aangenaam licht. Het balkon, gelegen op het zuidoosten, zorgt ervoor dat je kunt genieten van de ochtend- en middagzon.
Comfortabel: Gelegen op eigen grond met een goed functionerende en professioneel beheerde VVE. Veel privacy omdat het appartement op de bovenste etages ligt.
Omgeving: De Amstel en het Oosterpark liggen op loopafstand, evenals hippe eettentjes en restaurants in de buurt van de Amstel, Eerste Oosterparkstraat, Beukenplein en de Pijp. Het centrum is met de fiets snel bereikbaar.
Bereikbaarheid: Uitstekende verbindingen met openbaar vervoer. Tram 3 op 2 minuten loopafstand en metrostation Wibautstraat op 4 minuten loopafstand. Binnen 5 minuten ben je ook met de fiets op Amstel- en Muiderpoortstation en de ring A10 en A2 zijn binnen handbereik.

Bij binnenkomst in dit appartement voel je meteen de ruimtelijkheid en het licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. De woonkamer is royaal opgezet en biedt meer dan genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek waar je kunt genieten van een heerlijk diner met vrienden. De open woonkeuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers, uitgerust met apparatuur en genoeg opbergruimte om al je culinaire dromen waar te maken.

Een verdieping hoger bieden de twee slaapkamers volop privacy en rust. De hoofdslaapkamer is een ware oase van ontspanning waar je na een lange dag heerlijk tot rust kunt komen. De tweede slaapkamer kan perfect dienen als gastenkamer, werkkamer, of zelfs kinderkamer, afhankelijk van je behoeften. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Het appartement is gelegen op de bovenste etages, wat zorgt voor extra rust en privacy. Daarnaast ligt het appartement op eigen grond, wat betekent dat je geen erfpacht betaalt. De Vereniging van Eigenaren (VVE) is professioneel beheerd en functioneert uitstekend, wat bijdraagt aan het onderhoud en de waarde van het pand.

De directe omgeving is een waar genot voor stadsbewoners. De Amstel en het Oosterpark zijn op enkele minuten loopafstand, perfect voor een ochtendwandeling of een picknick in het park. De buurt is rijk aan hippe eettentjes en restaurants waar je kunt genieten van de leukste culinaire ontdekkingen. Denk aan de gezellige terrasjes langs de Amstel, de bruisende Eerste Oosterparkstraat, het hippe Beukenplein, en natuurlijk de altijd levendige Pijp. Het centrum van Amsterdam is met de fiets binnen enkele minuten bereikbaar, ideaal voor een dagje shoppen of een culturele uitstap.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 83 m2 (nen-2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1955;
- Dubbele bovenwoning;
- Balkon op het zuidoosten;
- Royale woonkamer met open woonkeuken;
- Twee slaapkamers;
- Eigen grond, dus geen erfpacht(!);
- Fantastische ligging nabij Amsterdam Amstel, Weesperzijde en Oosterpark;
- Actieve en professionele VVE;
- Servicekosten €194,50 per maand;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 286

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 286

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum